fbpx

Tudi letos pomagamo družinam v stiski

Kot družbeno odgovorno podjetje, tudi letos nismo pozabili na najšibkejše. Preko oddaje Delovna akcija na POP TV-ju tudi letos lahko pomagamo družinam, ki si žal prenovo doma zaradi finančnih in drugih stisk, težko privoščijo.
 
Ste si do sedaj ogledali že vse predavajne dele oddaje Delovne akcije?
V soboto, 19. 3. 2022, je v drugem delu Delovne akcije MIK Celje zopet poskrbel, da skozi stara, dotrajana okna ne bo veš pihalo in hladilo prostorov pozimi. Prav tako pa hrup s ceste ne bo več motil spanca in učenja, saj so izbrana okna MIK odlično zvočno in toplotno izolirana.
 
V času Delovne akcije je Ana Praznik obiskala tudi našo proizvodnjo oken in vrat v Vojniku in se skupaj z direktorjem Francijem Pliberškom sprehodila po proizvodnem obratu. Predstavil ji je potek proizvodnje oken in vrat MIK Celje ter lastno testno komoro, kjer lahko simuliramo in ustvarimo različne podnebne spremembe, temperaturo zraka in vlažnost. Tako nam testna komora služi za možnost lastnega razvoja in nadgradnjo prezračevalnih sistemov MIKrovent.
 
MIK Celje je že dolgoletni partner oddaje Delovna akcija, ki jo lahko spremljate na POP TV-ju ob sobotah. Delovna akcija je res srčen projekt, v katerem svoje poslanstvo izboljševanja kakovosti bivanja in družbeno odgovornost vidimo tudi mi.
Zato nam je v čast, da lahko že nekaj let soustvarjamo trenutke sreče in boljše pogoje za življenje, tistim, ki si to žal težko omogočijo sami.
22 Delovna akcija 02
22 Delovna akcija 03
22 Delovna akcija 05
22 Delovna akcija 04