Okna > Dodatki > Senčila > Zunanja senčila

Zunanje žaluzije

Zunanje žaluzije zaščitijo okna pred zunanjimi vplivi in usmerjajo svetlobo za zatemnitev prostora, hkrati pa preprečujejo segrevanje steklenih površin, kar prispeva k prijetnejši bivalni klimi. Vašemu domu dajejo sodoben izgled, upravljate jih lahko ročno ali na električni pogon.

Standardno so dobavljive v različnih barvnih odtenkih, po naročilu pa tudi vseh barvah RAL lestvice. Senčenje z zunanjimi žaluzijami lahko dopolnite s komarniki, da preprečite mrčesu vstop skozi okna pri dvignjenih žaluzijah.

Zunanje žaluzije nadometne

Zunanje žaluzije podometne

Zunanje žaluzije podometne

Rolete

Rolete so izredno energijsko učinkovita senčila, saj zmanjšujejo toplotne izgube, preprečujejo pregrevanje prostora in omogočajo maksimalno zatemnitev prostora. Odlično ščitijo vse vrste oken pred vplivi okolja in pred vlomi. Rolete lahko upravljate ročno ali z elektromotorjem.

Pestra barvna paleta dovoljuje skladnost z lesenimi okni, kakor tudi s PVC ali ALU okni in vrati. Senčenje z roletami lahko dopolnite s komarniki, da preprečite mrčesu vstop skozi okna pri dvignjenih roletah ali s screen roloji, ki jih lahko vgradite v roleto ali jih uporabljate ločeno.

Zunanje nadokenske rolete

Rolete zunanje podometne

Rolete zunanje nadometne rondo

Komarniki

Pri izbiri senčil vam ponujamo tudi širok nabor različnih izvedb komarnikov, ki bodo vaše bivalne prostore zaščitili pred vdorom različnih insektov in drugega mrčesa. V Mikovi ponudbi lahko svoje okenske elemente, drsne stene in balkonska vrata nadgradite s fiksnimi, rolo in plise izvedbami komarnikov, ki jih odlikujejo trpežni okvirji in mreže različnih tkanj za različne stopnje prepustnosti svetlobe.

Fiksni komarniki

Rolo komarnik (horizontalni ali veritkalni)

Plise komarnik

Polkna in drugo

Izbirate lahko med kakovostnimi polkni iz aluminija ali lesa. So enostavna za uporabo in vzdrževanje, izbirate lahko med številnimi barvami po RAL lestvici, vaš dom pa ščitijo pred vremenskimi in okoljskimi vplivi in so primerna za namestitev na vse vrste oken. S polkni lahko prostor senčimo in hkrati zračimo.

Brisole senčila se uporabljajo kot fiksni element fasade. Predstavljajo popolno rešitev za senčenje velikih steklenih površin, kjer je potrebna zračnost fasade, zaščita pred vetrom, dežjem in snegom. Standardna so na voljo v srebrni in beli barvi, ostale barve so dobavljive po naročilu.

Zunanji screen roloji so primerni tako za senčenje kot za maksimalno zatemnitev prostorov, odvisno od platna. Platna, ki se uporabljajo, so lahko navadna poltransparentna, screen ali zatemnitvena. Na voljo so v različnih barvah, tako da jih lahko kar najbolje prilagodite izgledu vaših oken in poskrbite za popolno ujemanje. Roloje je možno upravljati ročno ali na električni pogon preko stikal ali daljinskega upravljanja.

 

ALU polkna

Brisole senčila

Zunanji screen roloji

Ekipa, ki je prišla že nekaj minut pred dogovorjenim terminom in delo opravila hitro in korektno. Delovišče sta zapustila čisto in urejeno. Za njima je bilo potrebno samo obrisati prah. Zelo pohvalno.

Pirc G.

Sodelovanje z MIK od trenutka posredovanja povpraševanja do izvedbe je bilo TOP.
Super ekipa na celi črti. Če in ko bom še sodelovala z MIK bi si želela, da pride ta ekipa montažerjev.

Doris G.

Vse je potekalo tako, kot sem pričakoval, zato MIK izdelke priporočam vsem prijateljem, ki razmišljajo o obnovah svojih hiš.

Tine L.

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE

   
  ZANIMAJO ME:
  zunanje žaluzijeroletekomarnikipolknabrisole senčilazunanji screen rolojinotranje žaluzijelamelne zavesenotranji screen rolojiplise senčila  
  KDAJ NAMERAVATE INVESTIRATI? *
  zdajčez 3 meseceveč kot 6 mesecev  
  KJE STE IZVEDELI ZA MIK? *
   
   
  Strinjam se s splošnimi pogoji.
  Da  
  SOGLASJE O UPORABI OSEBNIH PODATKOV NA PONUDBI *
  DaNe

  Da, podajam soglasje, da se lahko moji osebni podatki uporabijo, za izdelavo ponudbe, za katero sem oddal povpraševanje.

  Z izpolnitvijo tega povpraševanja in podajo soglasja, se strinjam in dajem družbi MIK, d.o.o. do preklica privolitev za obdelavo in uporabo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi izpolnjenega povpraševanja in jih uporabi zgolj za namene priprave in usklajevanja ponudbe, ki sem jo s tem povpraševanjem zahteval.

   

  Ne podajam soglasja.


  SOGLASJE O PREJEMANJU NOVIC IN AKTUALNIH OBVESTIL O PONUDBI *
  DaNe

  Da, želim prejemati MIKavne novice, izobraževalne vsebine in obvestila o aktualni ponudbi MIK d. o. o.

  S podajo soglasja dajem družbi MIK d. o. o. do preklica privolitev za obdelavo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi podatkov iz izpolnjenega povpraševanja, moje vključitve v sodelovanja pri nagradnih igrah in dogodkih v organizaciji ali soorganizaciji MIK d. o. o. (družabni dogodki, dobrodelno kolesarjenje, razstave, sejmi in drugi dogodki) moje uporabe spletnih storitev MIK Celje, mojih drugih poslovnih interakcij z MIK d. o. o. , za namen raziskovalnih in promocijskih aktivnosti, neposrednega trženja, ki vključuje oblikovanje meni prilagojenih ponudb na podlagi ocenjevanja in predvidevanja mojih interesov, ekonomskega položaja, potreb, ipd. prek navadne in elektronske pošte, kratkih SMS in MMS sporočil in telefona.

  Seznanjen sem z možnostjo, da lahko dano privolitev kadarkoli prekličem. To lahko storim s pisno izjavo, naslovljeno na MIK d.o.o., Celjska cesta 55, 3212 Vojnik, oziroma na info@mik-ce.si ali na telefonski številki 080 12 24. MIK d. o. o. bo z obdelavo, ki temelji na preklicani privolitvi, prenehal najkasneje v 15 dneh po njenem prejemu. Prav tako sem seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov skladno z določili predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

   

  Ne želim prejemati MIKavnih novic, izobraževalnih vsebin in obvestil o aktualni ponudbi MIK d. o. o.

  * Obvezna polja

  Okna > Dodatki > Senčila > Zunanja senčila