Vrata > Garažna vrata

MKL garažna vrata by MIK Celje

MIK garažna vrata za varnost vašega doma. Garažna vrata MIK poleg varnosti zagotavljajo tudi dobro izolativnost in so enostavna za uporabo. Izbirate lahko med avtomatskim ali ročnim odpiranjem. Če želite skladen in poenoten videz vašega doma, izberite usklajeno stavbno pohištvo.

Pestra ponudba barv vam omogoča, da uskladite vaša garažna vrata z vhodnimi vrati, kakor tudi z okni, bodisi lesenimi, PVC ali okni iz aluminija.

Ključne prednosti

Dvižna garažna vrata

Dvižna garažna vrata MIK se odpirajo tako, da se najprej zanihajo navzven, nato pa se pomaknejo pod strop garaže.

Maksimalna širina vrat je 5 m in višina 2,5 m, lahko jih dopolnite z enokrilnimi vrati za osebni prehod in vgradite različna vzorčna stekla za več svetlobe.

Zagotavljajo visoko stopnjo varnosti in cenovno ugoden nakup.

Sekcijska garažna vrata

Sekcijska garažna vrata so posebej primerna za energetsko varčne hiše, saj jih lahko izoliramo bodisi z 20 ali 42 mm debelo izolacijo, kar zagotavlja visoko zvočno in toplotno izolativnost vrat.

Sekcijska garažna vrata omogočajo številne prostorske rešitve. Sekcijska vrata se lahko odpirajo ali avtomatsko ali ročno, navpično navzgor ali vstran. Tako pridobite več prostora v garaži in pred njo. Opremljena so s protivlomnimi zapahi, lahko pa jih kombinirate z enokrilnimi stranskimi vrati za prehod oseb. Za več svetlobe lahko vgradite različna vzorčna stekla.

Odlična površinska obdelava vrat zagotavlja zaščito pred rjo, voda se na površini ne zadržuje in ne pušča vidnih sledi.

Rolo garažna vrata

Rolo garažna vrata se odpirajo navpično in se skrijejo v omarici za preklado na stropu. Pri odpiranju in zapiranju ne zahtevajo dodatnega prostora in so primerna za vse velikosti garaž, saj jih lahko namestimo na zunanji ali notranji strani.

So enostavna za uporabo, nudijo odlično zaščito pred hrupom, za delovanje pa zahtevajo minimalno porabo energije.

OSTALI PODATKI

Odločite se med tremi površinami – gladko površino, površino v strukturi lesa (woodgrain) ali zrnato površino (za industrijska vrata).

Poleg osnovne bele barve lahko izbirate med pestro paleto barv po RAL lestvici ali barve DB s posebnim efektom.

Imitacije lesa

Naravni hrast

Zlati hrast

Temni hrast

Rustikal hrast

Površine vrat

Struktura lesa

Gladka

Zrnata (industrijska vrata)

Za končni izgled vašega doma, je pomemben tudi zunanji izgled vaših dvižnih garažnih vrat. Izbirate lahko ne le med različnimi barvami, ampak tudi med različnimi vzorci in strukturami vratnih segmentov.

Vzroci

Vzorec z več črtami “RL”

Valovit vzorec “MR”

Kasetni vzorec “RC”

Vzorec brez črt “RF”

Vzorec z eno črto “RV”

Strukture

Vse vzorce garažnih vrat (razen vzorca “MR” pri katerem je možna le gladka površina), si lahko izberete v gladki strukturi ali v strukturi lesa “woodgrain”.

Vsa dvižna garažna vrata so izdelana po zahtevnih evropskih standardih EN 13241-1 in zagotavljajo:

 • zaščito pred ukleščenjem prstov.
 • Preprečitev nenadzorovanega padanja vrat.

Ekipa, ki je prišla že nekaj minut pred dogovorjenim terminom in delo opravila hitro in korektno. Delovišče sta zapustila čisto in urejeno. Za njima je bilo potrebno samo obrisati prah. Zelo pohvalno.

Pirc G.

Sodelovanje z MIK od trenutka posredovanja povpraševanja do izvedbe je bilo TOP.
Super ekipa na celi črti. Če in ko bom še sodelovala z MIK bi si želela, da pride ta ekipa montažerjev.

Doris G.

Vse je potekalo tako, kot sem pričakoval, zato MIK izdelke priporočam vsem prijateljem, ki razmišljajo o obnovah svojih hiš.

Tine L.

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE

   
  VRSTA OBJEKTA: *
  novogradnjaadaptacija  
  TIP VRAT: *
  PVCLES-ALUALU  
  ZANIMA ME TUDI: *
  oknasenčilagaražna vrataprezračevanje  
  KDAJ NAMERAVATE INVESTIRATI? *
  zdajčez 3 meseceveč kot 6 mesecev  
  KJE STE IZVEDELI ZA MIK? *
   
   
  Strinjam se s splošnimi pogoji.
  Da  
  SOGLASJE O UPORABI OSEBNIH PODATKOV NA PONUDBI *
  DaNe

  Da, podajam soglasje, da se lahko moji osebni podatki uporabijo, za izdelavo ponudbe, za katero sem oddal povpraševanje.

  Z izpolnitvijo tega povpraševanja in podajo soglasja, se strinjam in dajem družbi MIK, d.o.o. do preklica privolitev za obdelavo in uporabo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi izpolnjenega povpraševanja in jih uporabi zgolj za namene priprave in usklajevanja ponudbe, ki sem jo s tem povpraševanjem zahteval.

   

  Ne podajam soglasja.


  SOGLASJE O PREJEMANJU NOVIC IN AKTUALNIH OBVESTIL O PONUDBI *
  DaNe

  Da, želim prejemati MIKavne novice, izobraževalne vsebine in obvestila o aktualni ponudbi MIK d. o. o.

  S podajo soglasja dajem družbi MIK d. o. o. do preklica privolitev za obdelavo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi podatkov iz izpolnjenega povpraševanja, moje vključitve v sodelovanja pri nagradnih igrah in dogodkih v organizaciji ali soorganizaciji MIK d. o. o. (družabni dogodki, dobrodelno kolesarjenje, razstave, sejmi in drugi dogodki) moje uporabe spletnih storitev MIK Celje, mojih drugih poslovnih interakcij z MIK d. o. o. , za namen raziskovalnih in promocijskih aktivnosti, neposrednega trženja, ki vključuje oblikovanje meni prilagojenih ponudb na podlagi ocenjevanja in predvidevanja mojih interesov, ekonomskega položaja, potreb, ipd. prek navadne in elektronske pošte, kratkih SMS in MMS sporočil in telefona.

  Seznanjen sem z možnostjo, da lahko dano privolitev kadarkoli prekličem. To lahko storim s pisno izjavo, naslovljeno na MIK d.o.o., Celjska cesta 55, 3212 Vojnik, oziroma na info@mik-ce.si ali na telefonski številki 080 12 24. MIK d. o. o. bo z obdelavo, ki temelji na preklicani privolitvi, prenehal najkasneje v 15 dneh po njenem prejemu. Prav tako sem seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov skladno z določili predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

   

  Ne želim prejemati MIKavnih novic, izobraževalnih vsebin in obvestil o aktualni ponudbi MIK d. o. o.

  * Obvezna polja

  Vrata > Garažna vrata