Proizvodnja

Proizvodnja

Postopek proizvodnje se prične v službi za pripravo dela, kjer pripravijo naši strokovnjaki na osnovi podatkov merilca naročilo za proizvodni proces. Pot od prejema naročila do izvedbe meritev in priprave tehničnih podatkov ter nazadnje proizvodnje naročil poteka po strogo nadzorovani elektronski poti, kar nam med drugim omogoča takojšnjo odpravo možnih človeških napak in seveda zagotavlja kratke dobavne roke.

Proizvodna linija je opremljena z energijsko varčnimi proizvodni stroji, ki so v celoti računalniško vodeni in nadzorovani ter optimizirani tako pri porabi materiala kot energije za obratovanje.

Celotna proizvodnja PVC in ALU stavbnega pohištva MIK je nadzorovana preko EAN kode, zato je natančnost izdelave vsakega spoja in izdelka identična (1. in 10.000 izdelek sta enaka) in sledljivost posameznega izdelka zagotovljena v kateri koli fazi izdelave. Pri proizvodnji naših produktov uporabljamo le okolju prijazne materiale (barve in lake na vodni osnovi), vse odpadke, ki nastanejo v proizvodnji, pa zbiramo ločeno in jih recikliramo.

Vsi končni izdelki kakor tudi repro materiali so skladiščeni na pokritih skladiščnih površinah. Lasten računalniško podprt sistem nabave in skladiščenja ter natančna logistika nabave in odpreme nam omogočajo hiter in enostaven vsakodnevni prevzem materialov in izdajo gotovih izdelkov, kar med drugim zmanjšuje možnost nastanka poškodb na gotovih izdelkih in zagotavlja pravočasno in točno izvedbo montaže.

Skladišče profilov

Razrezni center

Obdelovalni center

Varilni center

Čistilni center

Okovanje

Steklenje

Skladišče gotovih izdelkov

Proizvodnja