Vrata > Vhodna vrata MIK > Design line

PVC vrata Design line

Kakovostna PVC vhodna vrata, ki po tehničnih karakteristikah in videzu ustrezajo PVC profilom, ki so vgrajeni v MIK PVC okna. Izbirate lahko med kakovostnimi in izjemno odpornimi PVC vstavnimi dekorativni paneli v različnih barvnih kombinacijah ali z lesnimi dekorji, ki jih lahko odlično kombinirate z vašimi MIK okni.

Prav tako je možna kombinacija PVC profilov z ALU vstavnimi dekorativnimi paneli, s katerimi vašemu domu dodate vizualni pridih varnosti in trdnosti aluminija s cenovno ugodnejšo investicijo, ki vam omogoča prestižnejši izgled vhoda v vaš dom in kljubuje najbolj zahtevnim vremenskim vplivom.

OSTALI PODATKI

PVC polnilo

Cetina

CH

Dea

HU

Hvar

Lonj

ALU polnilo

Sarajevo

Copenhagen

Verona

Minsk

Edinburgh

Loire

Liverpoool

Vienna

Dodatki

Končni izgled vaših novih vhodnih vrat iz PVC programa dopolnite iz pestrega nabora dodatkov. Izbirate lahko med različnimi kljukami, potezali, rozetami, samozapirali, kukali in trkali ter električnimi in biometričnimi ključavnicami s čitalcem prstnih odtisov.

Kljuka zaobljena

Kljuka ravna

Kljuka Amsterdam

Kljuka Dallas

Pravokotna rozeta

Ovalna rozeta

Kukalo

Trkalo

Biometrične elektronske ključavnice s čitalcem prstnih odtisov

Električna ključavnica z dnevno-nočnim režimom

Samozapiralo vrat

Poštna loputa

Okroglo potezalo

Pravokotno potezalo

Barvne različice ključev

Varnostni cilinder

Ekipa, ki je prišla že nekaj minut pred dogovorjenim terminom in delo opravila hitro in korektno. Delovišče sta zapustila čisto in urejeno. Za njima je bilo potrebno samo obrisati prah. Zelo pohvalno.

Pirc G.

Sodelovanje z MIK od trenutka posredovanja povpraševanja do izvedbe je bilo TOP.
Super ekipa na celi črti. Če in ko bom še sodelovala z MIK bi si želela, da pride ta ekipa montažerjev.

Doris G.

Vse je potekalo tako, kot sem pričakoval, zato MIK izdelke priporočam vsem prijateljem, ki razmišljajo o obnovah svojih hiš.

Tine L.

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE

   
  VRSTA OBJEKTA: *
  novogradnjaadaptacija  
  TIP VRAT: *
  PVCLES-ALUALU  
  ZANIMA ME TUDI: *
  oknasenčilagaražna vrataprezračevanje  
  KDAJ NAMERAVATE INVESTIRATI? *
  zdajčez 3 meseceveč kot 6 mesecev  
  KJE STE IZVEDELI ZA MIK? *
   
   
  Strinjam se s splošnimi pogoji.
  Da  
  SOGLASJE O UPORABI OSEBNIH PODATKOV NA PONUDBI *
  DaNe
  O soglasju o uporabi osebnih podatkov na ponudbi

  Da, podajam soglasje, da se lahko moji osebni podatki uporabijo, za izdelavo ponudbe, za katero sem oddal povpraševanje.

  Z izpolnitvijo tega povpraševanja in podajo soglasja, se strinjam in dajem družbi MIK, d.o.o. do preklica privolitev za obdelavo in uporabo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi izpolnjenega povpraševanja in jih uporabi zgolj za namene priprave in usklajevanja ponudbe, ki sem jo s tem povpraševanjem zahteval.

   

  Ne podajam soglasja.


  SOGLASJE O PREJEMANJU NOVIC IN AKTUALNIH OBVESTIL O PONUDBI *
  DaNe
  O soglasju o prejemanju novic in aktualnih obvestil o ponudbi

  Da, želim prejemati MIKavne novice, izobraževalne vsebine in obvestila o aktualni ponudbi MIK d. o. o.

  S podajo soglasja dajem družbi MIK d. o. o. do preklica privolitev za obdelavo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi podatkov iz izpolnjenega povpraševanja, moje vključitve v sodelovanja pri nagradnih igrah in dogodkih v organizaciji ali soorganizaciji MIK d. o. o. (družabni dogodki, dobrodelno kolesarjenje, razstave, sejmi in drugi dogodki) moje uporabe spletnih storitev MIK Celje, mojih drugih poslovnih interakcij z MIK d. o. o. , za namen raziskovalnih in promocijskih aktivnosti, neposrednega trženja, ki vključuje oblikovanje meni prilagojenih ponudb na podlagi ocenjevanja in predvidevanja mojih interesov, ekonomskega položaja, potreb, ipd. prek navadne in elektronske pošte, kratkih SMS in MMS sporočil in telefona.

  Seznanjen sem z možnostjo, da lahko dano privolitev kadarkoli prekličem. To lahko storim s pisno izjavo, naslovljeno na MIK d.o.o., Celjska cesta 55, 3212 Vojnik, oziroma na info@mik-ce.si ali na telefonski številki 080 12 24. MIK d. o. o. bo z obdelavo, ki temelji na preklicani privolitvi, prenehal najkasneje v 15 dneh po njenem prejemu. Prav tako sem seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov skladno z določili predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

   

  Ne želim prejemati MIKavnih novic, izobraževalnih vsebin in obvestil o aktualni ponudbi MIK d. o. o.

  * Obvezna polja

  Vrata > Vhodna vrata MIK > Design line