Vrata > Vhodna vrata Pirnar

Pirnar vhodna vrata by MIK Celje

Izberite za svoj dom le najboljše. Zaupajte trdnosti, varnosti ter zvočni in toplotni izolativnosti vhodov Pirnar. V MIK Celje v ekskluzivnem partnerstvu s podjetjem Pirnar, vaša izbrana Pirnar vhodna vrata poenotimo z izgledom MIKovih vgrajenih okenskih elementov za vaše končno zadovoljstvo z izgledom in kakovostjo bivanja v vašem novem ali prenovljenem domu.

Ključne prednosti

ALU vrata

Varna, trajna in vrhunska Pirnar ALU vhodna vrata iz MIKove ponudbe, vam omogočajo visoko toplotno in zvočno izolativnost. Vhode Pirnar lahko prepoznate po mojstrski obdelavi in ročno dodelanih detajlih, odlikujejo jih poravnane površine in izjemne dimenzije.

Pregled izvedb ALU vrat

LES-ALU vrata

Panoramske zasteklitve dajejo neomejeno kreativnost in prepoznaven videz objekta. So izredno priljubljene v sodobni arhitekturi, ki stremi k čim večjim steklenim površinam, preko katerih se objekt povezuje in zliva z okoljem. Kakovostni aluminjasti profili s svojo trdnostjo in minimalističnimi linijami so osnova vseh večjih dimenzij panoramskih zasteklitev, ki jih ponujamo in dopuščajo neskončne možnosti zasteklitev novogradenj ali adaptacij v skladu s sodobnimi arhitekturnimi trendi in željami posameznika.

Pregled izvedb LESENIH vrat
Pregled izvedb LES-ALU vrat

Ekipa, ki je prišla že nekaj minut pred dogovorjenim terminom in delo opravila hitro in korektno. Delovišče sta zapustila čisto in urejeno. Za njima je bilo potrebno samo obrisati prah. Zelo pohvalno.

Pirc G.

Sodelovanje z MIK od trenutka posredovanja povpraševanja do izvedbe je bilo TOP.
Super ekipa na celi črti. Če in ko bom še sodelovala z MIK bi si želela, da pride ta ekipa montažerjev.

Doris G.

Vse je potekalo tako, kot sem pričakoval, zato MIK izdelke priporočam vsem prijateljem, ki razmišljajo o obnovah svojih hiš.

Tine L.

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE

   
  VRSTA OBJEKTA: *
  novogradnjaadaptacija  
  TIP VRAT: *
  PVCLES-ALUALU  
  ZANIMA ME TUDI: *
  oknasenčilagaražna vrataprezračevanje  
  KDAJ NAMERAVATE INVESTIRATI? *
  zdajčez 3 meseceveč kot 6 mesecev  
  KJE STE IZVEDELI ZA MIK? *
   
   
  Strinjam se s splošnimi pogoji.
  Da  
  SOGLASJE O UPORABI OSEBNIH PODATKOV NA PONUDBI *
  DaNe
  O soglasju o uporabi osebnih podatkov na ponudbi

  Da, podajam soglasje, da se lahko moji osebni podatki uporabijo, za izdelavo ponudbe, za katero sem oddal povpraševanje.

  Z izpolnitvijo tega povpraševanja in podajo soglasja, se strinjam in dajem družbi MIK, d.o.o. do preklica privolitev za obdelavo in uporabo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi izpolnjenega povpraševanja in jih uporabi zgolj za namene priprave in usklajevanja ponudbe, ki sem jo s tem povpraševanjem zahteval.

   

  Ne podajam soglasja.


  SOGLASJE O PREJEMANJU NOVIC IN AKTUALNIH OBVESTIL O PONUDBI *
  DaNe
  O soglasju o prejemanju novic in aktualnih obvestil o ponudbi

  Da, želim prejemati MIKavne novice, izobraževalne vsebine in obvestila o aktualni ponudbi MIK d. o. o.

  S podajo soglasja dajem družbi MIK d. o. o. do preklica privolitev za obdelavo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi podatkov iz izpolnjenega povpraševanja, moje vključitve v sodelovanja pri nagradnih igrah in dogodkih v organizaciji ali soorganizaciji MIK d. o. o. (družabni dogodki, dobrodelno kolesarjenje, razstave, sejmi in drugi dogodki) moje uporabe spletnih storitev MIK Celje, mojih drugih poslovnih interakcij z MIK d. o. o. , za namen raziskovalnih in promocijskih aktivnosti, neposrednega trženja, ki vključuje oblikovanje meni prilagojenih ponudb na podlagi ocenjevanja in predvidevanja mojih interesov, ekonomskega položaja, potreb, ipd. prek navadne in elektronske pošte, kratkih SMS in MMS sporočil in telefona.

  Seznanjen sem z možnostjo, da lahko dano privolitev kadarkoli prekličem. To lahko storim s pisno izjavo, naslovljeno na MIK d.o.o., Celjska cesta 55, 3212 Vojnik, oziroma na info@mik-ce.si ali na telefonski številki 080 12 24. MIK d. o. o. bo z obdelavo, ki temelji na preklicani privolitvi, prenehal najkasneje v 15 dneh po njenem prejemu. Prav tako sem seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov skladno z določili predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

   

  Ne želim prejemati MIKavnih novic, izobraževalnih vsebin in obvestil o aktualni ponudbi MIK d. o. o.

  * Obvezna polja

  Vrata > Vhodna vrata Pirnar