Izboljšujemo kakovost vašega bivanja

Prihodnost prinaša številne novosti pri gradnji, tako z vidika stroškov rabe energije in vključitve naravnih virov kot tudi zagotavljanja vseživljenjskega varčnega vzdrževanja. Svetovna organizacija za trajnostno gradnjo (World Green Building Council – WGBC) je pred leti pripravila poročilo Poslovni model za trajnostne stavbe, v katerem je pri investitorjih največje zanimanje vzbudilo poglavje, posvečeno razmerju med trajnostnimi stavbami in zdravjem, dobrim počutjem ter učinkovitostjo uporabnikov.

Med kriteriji, ki stavbe opredeljujejo za zdrave, so tako navedli pomen gradnje, do človeka in okolja, neškodljivih materialov, dovolj naravne svetlobe in predvsem dobrega prezračevanja. Izboljšanje prezračevanja dvigne produktivnost zaposlenih do 11 odstotkov, naravna svetloba pa celo do 81 odstotkov. Na učinkovitost vplivajo tudi temperatura – pri previsoki se ta lahko zmanjša za 20 odstotkov, pri prenizki za 4 odstotke, medtem ko hrup in zvočne motnje pomenijo kar 66-odstotni upad učinkovitosti.

Zagotovite si zdrav in varen dom.

Zagotovite si zdrav in varen dom.

Vgradite kakovostna protihrupna, varna in energetsko učinkovita okna in vhodna vrata ter z vgradnjo prezračevanja MIKrovent poskrbite za zdravo in kakovostno bivanje brez alergij, glavobolov in bolezni dihal.

MIK je vaš odgovor, kako zaživeti zdravo v domu, ki je ne le energetsko učinkovit, ampak ga odlikuje tudi vedno svež zrak, očiščen alergenov ter škodljivih snovi.

Zaživite v arhitekturno dovršenem domu.

Izberite MIK okna in vhodna vrata ter zaupajte MIKovim strokovnjakom pri umestitvi vaših novih oken in vrat v končno in arhitekturno zaključeno celoto vašega novega ali prenovljenega doma.

Zaupajte kakovostni montaži in zanesljivemu servisu.

Kakovostno stavbno pohištvo v celoti razvije svoj energetsko učinkovit, protihrupen, varnosti in arhitekturno dovršen potencial šele v kombinaciji s kakovostno izvedeno montažo ter z zanesljivo servisno storitvijo in garancijami. To vam zagotavlja dolgoletno življenjsko dobo vgrajenih oken in vrat ter kakovostno in zanesljivo uporabo.

Spoznajte vse MIKove prednosti.

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE


   
  KDAJ NAMERAVATE INVESTIRATI? *
  zdajčez 3 meseceveč kot 6 mesecev  
  VRSTA OBJEKTA: *
  novogradnjaadaptacija  
  ZANIMA ME: *
   
  Stavbno pohištvo
  oknavrata  
  Zasteklitve
  steklene fasadepanoramske zateklitvelažje jeklene konstrukcije  
  Prezračevane fasade
  sistemi iz fasadnih ploščfasade iz kompozitnih plošč oz. pločevineopečne keramične ali kamnite fasade  
  Varnostni elementi
  anti-panik sistemi - vrata za izhod v siliprotipožarni sistemi  
  Zanima me tudi
  prezračevanje MIKrovent  
  KJE STE IZVEDELI ZA MIK? *
   
   
  Strinjam se s splošnimi pogoji.
  Da  
  SOGLASJE O UPORABI OSEBNIH PODATKOV NA PONUDBI *
  DaNe

  Da, podajam soglasje, da se lahko moji osebni podatki uporabijo, za izdelavo ponudbe, za katero sem oddal povpraševanje.

  Z izpolnitvijo tega povpraševanja in podajo soglasja, se strinjam in dajem družbi MIK, d.o.o. do preklica privolitev za obdelavo in uporabo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi izpolnjenega povpraševanja in jih uporabi zgolj za namene priprave in usklajevanja ponudbe, ki sem jo s tem povpraševanjem zahteval.

   

  Ne podajam soglasja.


  SOGLASJE O PREJEMANJU NOVIC IN AKTUALNIH OBVESTIL O PONUDBI *
  DaNe

  Da, želim prejemati MIKavne novice, izobraževalne vsebine in obvestila o aktualni ponudbi MIK d. o. o.

  S podajo soglasja dajem družbi MIK d. o. o. do preklica privolitev za obdelavo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi podatkov iz izpolnjenega povpraševanja, moje vključitve v sodelovanja pri nagradnih igrah in dogodkih v organizaciji ali soorganizaciji MIK d. o. o. (družabni dogodki, dobrodelno kolesarjenje, razstave, sejmi in drugi dogodki) moje uporabe spletnih storitev MIK Celje, mojih drugih poslovnih interakcij z MIK d. o. o. , za namen raziskovalnih in promocijskih aktivnosti, neposrednega trženja, ki vključuje oblikovanje meni prilagojenih ponudb na podlagi ocenjevanja in predvidevanja mojih interesov, ekonomskega položaja, potreb, ipd. prek navadne in elektronske pošte, kratkih SMS in MMS sporočil in telefona.

  Seznanjen sem z možnostjo, da lahko dano privolitev kadarkoli prekličem. To lahko storim s pisno izjavo, naslovljeno na MIK d.o.o., Celjska cesta 55, 3212 Vojnik, oziroma na info@mik-ce.si ali na telefonski številki 080 12 24. MIK d. o. o. bo z obdelavo, ki temelji na preklicani privolitvi, prenehal najkasneje v 15 dneh po njenem prejemu. Prav tako sem seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov skladno z določili predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

   

  Ne želim prejemati MIKavnih novic, izobraževalnih vsebin in obvestil o aktualni ponudbi MIK d. o. o.

  * Obvezna polja