Okna > Dodatki > Senčila > Notranja senčila

Notranje žaluzije Standard

Notranje žaluzije Standard so osnovni sistem notranjih žaluzij s klasičnim mehanizmom za odpiranje in zapiranje lamel s palico ter dvigovanje in puščanje z vrvico. Žaluzije Standard so primerne tudi za senčenje nestandardnih oblik oken kot na primer polkrožne, trapezne in trikotne oblike. Žaluzije nepravilnih oblik lahko s pomočjo vodila le nagibate, ne morete pa jih dvigovati.

Standardna širina lamel je 25 mm, žaluzije pa so na voljo v približno 30 različnih barvnih odtenkih. Če se za namestitev žaluzije ne odločite ob montaži oken, lahko žaluzije zelo enostavno namestite tudi sami.

Notranje žaluzije ISO DESIGN

Notranje žaluzije ISO DESIGN upravljate s kroglično vrvico, ki omogoča hitro in preprosto reguliranje svetlobe ali dvigovanje in spuščanje žaluzije.

Žaluzije ISO DESIGN so na voljo v 50 različnih barvah, izjemno odpornimi na mehanske poškodbe in sončne žarke. Če se za namestitev žaluzije ne odločite ob montaži oken, lahko žaluzije zelo enostavno namestite tudi sami.

Notranje žaluzije

Plise senčilo - MIK Celje

Plise senčilo

Notranje rolo senčilo

Lamelne zavese ali navpične žaluzije

Lamelne zavese ali navpične žaluzije so primerne predvsem za senčenje srednje velikih in velikih steklenih površin.

So idealna izbira za senčenje prostora, v katerem ne potrebujete popolne zatemnitve, temveč le zastiranje direktne svetlobe. Lamelne zavese se lahko montirajo v strop ali steno in so na voljo v različnih dimenzijah in barvah.

Notranji screen roloji

Notranji screen roloji so primerni tako za senčenje kot za maksimalno zatemnitev prostorov, odvisno od platna. Platna, ki se uporabljajo, so lahko navadna poltransparentna, screen ali zatemnitvena in so na voljo v različnih barvah. Roloje lahko upravljate ročno ali na električni pogon preko stikal ali daljinskega upravljanja.

Ekipa, ki je prišla že nekaj minut pred dogovorjenim terminom in delo opravila hitro in korektno. Delovišče sta zapustila čisto in urejeno. Za njima je bilo potrebno samo obrisati prah. Zelo pohvalno.

Pirc G.

Sodelovanje z MIK od trenutka posredovanja povpraševanja do izvedbe je bilo TOP.
Super ekipa na celi črti. Če in ko bom še sodelovala z MIK bi si želela, da pride ta ekipa montažerjev.

Doris G.

Vse je potekalo tako, kot sem pričakoval, zato MIK izdelke priporočam vsem prijateljem, ki razmišljajo o obnovah svojih hiš.

Tine L.

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE

   
  ZANIMAJO ME:
  zunanje žaluzijeroletekomarnikipolknabrisole senčilazunanji screen rolojinotranje žaluzijelamelne zavesenotranji screen rolojiplise senčila  
  KDAJ NAMERAVATE INVESTIRATI? *
  zdajčez 3 meseceveč kot 6 mesecev  
  KJE STE IZVEDELI ZA MIK? *
   
   
  Strinjam se s splošnimi pogoji.
  Da  
  SOGLASJE O UPORABI OSEBNIH PODATKOV NA PONUDBI *
  DaNe

  Da, podajam soglasje, da se lahko moji osebni podatki uporabijo, za izdelavo ponudbe, za katero sem oddal povpraševanje.

  Z izpolnitvijo tega povpraševanja in podajo soglasja, se strinjam in dajem družbi MIK, d.o.o. do preklica privolitev za obdelavo in uporabo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi izpolnjenega povpraševanja in jih uporabi zgolj za namene priprave in usklajevanja ponudbe, ki sem jo s tem povpraševanjem zahteval.

   

  Ne podajam soglasja.


  SOGLASJE O PREJEMANJU NOVIC IN AKTUALNIH OBVESTIL O PONUDBI *
  DaNe

  Da, želim prejemati MIKavne novice, izobraževalne vsebine in obvestila o aktualni ponudbi MIK d. o. o.

  S podajo soglasja dajem družbi MIK d. o. o. do preklica privolitev za obdelavo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi podatkov iz izpolnjenega povpraševanja, moje vključitve v sodelovanja pri nagradnih igrah in dogodkih v organizaciji ali soorganizaciji MIK d. o. o. (družabni dogodki, dobrodelno kolesarjenje, razstave, sejmi in drugi dogodki) moje uporabe spletnih storitev MIK Celje, mojih drugih poslovnih interakcij z MIK d. o. o. , za namen raziskovalnih in promocijskih aktivnosti, neposrednega trženja, ki vključuje oblikovanje meni prilagojenih ponudb na podlagi ocenjevanja in predvidevanja mojih interesov, ekonomskega položaja, potreb, ipd. prek navadne in elektronske pošte, kratkih SMS in MMS sporočil in telefona.

  Seznanjen sem z možnostjo, da lahko dano privolitev kadarkoli prekličem. To lahko storim s pisno izjavo, naslovljeno na MIK d.o.o., Celjska cesta 55, 3212 Vojnik, oziroma na info@mik-ce.si ali na telefonski številki 080 12 24. MIK d. o. o. bo z obdelavo, ki temelji na preklicani privolitvi, prenehal najkasneje v 15 dneh po njenem prejemu. Prav tako sem seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov skladno z določili predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

   

  Ne želim prejemati MIKavnih novic, izobraževalnih vsebin in obvestil o aktualni ponudbi MIK d. o. o.

  * Obvezna polja

  Okna > Dodatki > Senčila > Notranja senčila