Okna > Kako naročiti?

Kje naročiti stavbno pohištvo MIK?

Nakup stavbnega pohištva MIK je zelo enostaven, saj vam pri izbiri in nakupnem procesu, od naročila do montaže, pomaga MIK-ova ekipa strokovnjakov, ki je na voljo:

 

Katera okna izbrati, da bo vaš dom prijeten in varčen? 

Stroški ogrevanja in ohlajanja vašega doma so odvisni od kakovosti izolacije. Samo kakovostna okna ne bodo dosegla pravega učinka, če so drugi deli hiše vir prevelikih toplotnih izgub. Poiščite pomoč strokovnjaka, ki vam bo svetoval, katera okna izbrati, kako izbrati okna in katera  senčila izbrati, da vam bo poleti prijetno hladno in pozimi ravno prav toplo.

Pomoč pri pridobivanju posojil in sredstev iz EKO SKLADA

Do sredstev iz EKO SKLADA ste upravičeni, ko se odločite za energetsko učinkovita okna MIK. Vse kar potrebujete in kako izpolnite obrazce vam bodo povedali naši strokovnjaki. Kontaktirajte nas.

Standardni program stavbnega pohištva MIK

Standardni program stavbnega pohištva MIK zajema okna in vrata pravilnih oblik, izdelana iz materialov, ki so standardno na zalogi (profili bele barve, akrilkorolna barva RAL 9007 …).

Nestandardni program stavbnega pohištva MIK

Nestandardni program stavbnega pohištva MIK zajema okna in vrata nepravilnih oblik izdelana iz materialov, ki niso standardno na zalogi.

Meter ris

Meter ris je natančno določena in izrisana končna višina tlakov v prostoru, in je na višini 1 m od gotovega tlaka.

Informativne izmere

Kako opraviti informativne izmere? Z metrom izmerite okensko odprtino, priporočamo zunanjo mero od zida do zida (špaleta), praviloma širina x višina.

Kako poteka naročilo?

 1. Pokličite ali obiščite naš najbližji salon in se dogovorite za termin, ko vas bo obiskal naš svetovalec, da si ogledajo vaš objekt, popišejo dimenzije odprtin in se z vami posvetujejo o vaših željah pri zasteklitvi.

  • Če menjujete okna na starejši hiši, vam bodo naši strokovnjaki izmerili približne dimenzije odprtin, ki jih želite zastekliti.
  • Če z okni opremljate novogradnjo, potrebujete izdelan VAG-RIS in tlorise nadstropij. Na podlagi narejenih izmer ali načrta vam bomo pripravili informativno ponudbo, ki za vas ne bo obvezujoča.
 2. Nekaj dni po prejemu ponudbe vas bo kontaktiral naš svetovalec, s katerim se boste dogovorili za obisk strokovnega merilca-svetovalca, ki bo opravil natančne izmere in vam svetoval pri rešitvah kompleksnejših zasteklitev. Sledi uskladitev cen in priprava končne ponudbe glede na končne izmere in morebitne dodatne detajle, ki jih določite ob izmeri s strokovnim merilcem – svetovalcem.
 3. Po potrditvi naročila in plačilu akontacije, določene s splošnimi prodajnimi pogoji podjetja MIK, vaše naročilo prevzame tehnična služba proizvodnje MIK, ki vašemu naročilu doda oznako sledljivosti, ki v vseh fazah prizvodnje pove kdo je naročnik in kakšne so posebnosti naročila.
 4. V dogovoru z vami določimo natančen dan montaže –  vgradnje vašega stavbnega pohištva. Dobavni rok je odvisen od kompleksnosti in količine naročila: Izdelava standardnega programa MIKovega stavbnega pohištva traja od 3 do 4 tedne. Rok za nestandardni program pa določimo skupaj, glede na potrebe in zmožnosti. Trudimo se, da vašim potrebam in željam ugodimo, zato se  maksimalno prilagajamo.
 5. Na dogovorjeni dan montaže vam ekipa MIK dostavi naročeno stavbno pohištvo in ga vgradi v najkrajšem možnem času. Trajanje montaže je odvisno od velikosti in zahtevnosti. Kvaliteta montaže je odvisna tudi od načina montaže, pri MIKU vam ponujamo pet vrst montaže, priporočamo pa ekološko MIK RAL montažo, ki zagotavlja kakovost vgradnje in izjemno dobro tesnjenje.

MIK-ovi strokovnjaki bodo upoštevali vaše želje in vam s pomočjo svojega strokovnega znanja pravilno svetovali pri vaših odločitvah.

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE

   
  VRSTA OBJEKTA: *
  novogradnjaadaptacija  
  TIP OKEN: *
  PVCLESLES-ALUALU  
  ŠTEVILO OKEN: *
  0-56-1011-20več kot 20  
  ZANIMA ME TUDI: *
  senčilavratagaražna vrataprezračevanje  
  KDAJ NAMERAVATE INVESTIRATI? *
  zdajčez 3 meseceveč kot 6 mesecev  
  KJE STE IZVEDELI ZA MIK? *
   
   

  Naložite do 3 datoteke (.pdf, .jpg or .png; velikost 5MB):

   
   
   
   
  Strinjam se s splošnimi pogoji.
  Da  
  SOGLASJE O UPORABI OSEBNIH PODATKOV NA PONUDBI *
  DaNe

  Da, podajam soglasje, da se lahko moji osebni podatki uporabijo, za izdelavo ponudbe, za katero sem oddal povpraševanje.

  Z izpolnitvijo tega povpraševanja in podajo soglasja, se strinjam in dajem družbi MIK, d.o.o. do preklica privolitev za obdelavo in uporabo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi izpolnjenega povpraševanja in jih uporabi zgolj za namene priprave in usklajevanja ponudbe, ki sem jo s tem povpraševanjem zahteval.

   

  Ne podajam soglasja.


  SOGLASJE O PREJEMANJU NOVIC IN AKTUALNIH OBVESTIL O PONUDBI *
  DaNe

  Da, želim prejemati MIKavne novice, izobraževalne vsebine in obvestila o aktualni ponudbi MIK d. o. o.

  S podajo soglasja dajem družbi MIK d. o. o. do preklica privolitev za obdelavo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi podatkov iz izpolnjenega povpraševanja, moje vključitve v sodelovanja pri nagradnih igrah in dogodkih v organizaciji ali soorganizaciji MIK d. o. o. (družabni dogodki, dobrodelno kolesarjenje, razstave, sejmi in drugi dogodki) moje uporabe spletnih storitev MIK Celje, mojih drugih poslovnih interakcij z MIK d. o. o. , za namen raziskovalnih in promocijskih aktivnosti, neposrednega trženja, ki vključuje oblikovanje meni prilagojenih ponudb na podlagi ocenjevanja in predvidevanja mojih interesov, ekonomskega položaja, potreb, ipd. prek navadne in elektronske pošte, kratkih SMS in MMS sporočil in telefona.

  Seznanjen sem z možnostjo, da lahko dano privolitev kadarkoli prekličem. To lahko storim s pisno izjavo, naslovljeno na MIK d.o.o., Celjska cesta 55, 3212 Vojnik, oziroma na info@mik-ce.si ali na telefonski številki 080 12 24. MIK d. o. o. bo z obdelavo, ki temelji na preklicani privolitvi, prenehal najkasneje v 15 dneh po njenem prejemu. Prav tako sem seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov skladno z določili predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

   

  Ne želim prejemati MIKavnih novic, izobraževalnih vsebin in obvestil o aktualni ponudbi MIK d. o. o.

  * Obvezna polja

  Okna > Kako naročiti?