fbpx

Podpisali listino raznolikosti

Pri Miku verjamemo, da raznolikost bogati naše delovno okolje in vodi k bolj inovativnim ter uspešnim rešitvam, kar se odraža znotraj našega kolektiva – več kot polovico kolektiva namreč predstavljajo ženske, od tega pa jih kar 80% zaseda vodstvene položaje. Na globalni ravni ženske zasedajo le 29% vodstvenih pozicij, zato smo na naše zaposlene še

Zadnja sejemska ugodnost v tem letu na Sejmu Ambient in Dom plus

Med 8. in 12. 11. 2023 vas vabimo v Marmorno dvorano na Sejmu Ambient in Dom plus, kjer smo za vas pripravili zadnji sejemski ugodnosti letos in številne rešitve za izboljšanje kakovosti vašega bivanja z MIK okni, vrati in lokalnim prezračevanjem MIKrovent.

MIK Celje je del novega slovenskega mladinskega filma Šepet metulja

Omogočili smo snemanje novega slovenskega mladinskega filma ter izid romana Šepet metulja, ki prihaja na filmska platna 12. oktobra 2023.

Ustvarjalci filma pa so za zgodbo Šepet metulja poiskali navdih v resnični zgodbi glavnega junaka, kot tudi v našem podjetju, z generalnim direktorjem Francijem Pliberškom na čelu.

Naj zrak kroži – Izzivi v zaprtih domovih po poplavah

Na kaj vse moramo biti pozorni po sami sanaciji objekta?

Medtem, ko se vsi po najboljših močeh trudimo z sanacijo in popravilom nastale škode, se moramo vseeno zavedati, da kljub sanaciji velikokrat naletimo na skrite probleme, katerih takoj ne opazimo in se pokažejo v vsej svoji razsežnosti šele čez čas.