Porte > Porte d’ingresso MIK > Design line

Porte in PVC Design line

Porte d’ingresso in PVC di alta qualità che, per caratteristiche tecniche e aspetto, corrispondono ai profili in PVC installati nelle finestre in PVC MIK. Potete scegliere tra pannelli decorativi con inserti in PVC di alta qualità ed estremamente resistenti, disponibili in varie combinazioni cromatiche o con decori in legno, perfettamente combinabili alle vostre finestre MIK.

È inoltre possibile combinare profili in PVC con pannelli decorativi con inserti in alluminio, che aggiungono alla vostra casa un tocco visivo di maggiore sicurezza e solidità dell’alluminio, con un investimento più conveniente che conferisce un aspetto prestigioso all’ingresso della vostra casa e sfida le condizioni meteorologiche più impegnative.

ALTRE INFORMAZIONI

Riempitivo in PVC

Cetina

CH

Dea

HU

Hvar

Lonj

Riempitivo in ALLUMINIO

Sarajevo

Copenaghen

Verona

Minsk

Edimburgo

Loire

Liverpoool

Vienna

Accessori

Completate l’aspetto finale della vostra nuova porta d’ingresso in PVC con un’ampia gamma di accessori. Potete scegliere tra una varietà di maniglie, barre spingi porta, rosette, chiusure automatiche, spioncini, battenti e serrature elettriche e biometriche con lettore di impronte digitali.

Maniglia arrotondata

Maniglia dritta

Maniglia Amsterdam

Maniglia Dallas

Rosetta rettangolare

Rosetta ovale

Spioncino

Battente

Serrature elettroniche biometriche con lettore di impronte digitali

Serratura elettrica con modalità giorno-notte

Chiusura automatica per porte

Placca per la cassetta della posta

Barra spingi porta ovale

Barra spingi porta rettangolare

Chiavi in vari colori

Cilindro di sicurezza

Ekipa, ki je prišla že nekaj minut pred dogovorjenim terminom in delo opravila hitro in korektno. Delovišče sta zapustila čisto in urejeno. Za njima je bilo potrebno samo obrisati prah. Zelo pohvalno.

Pirc G.

Sodelovanje z MIK od trenutka posredovanja povpraševanja do izvedbe je bilo TOP.
Super ekipa na celi črti. Če in ko bom še sodelovala z MIK bi si želela, da pride ta ekipa montažerjev.

Doris G.

Vse je potekalo tako, kot sem pričakoval, zato MIK izdelke priporočam vsem prijateljem, ki razmišljajo o obnovah svojih hiš.

Tine L.

INVIATECI UNA RICHIESTA

   

  VRSTA OBJEKTA: *

  novogradnjaadaptacija
   

  TIP VRAT: *

  PVCLES-ALUALU
   

  ZANIMA ME TUDI: *

  oknasenčilagaražna vrataprezračevanje
   

  KDAJ NAMERAVATE INVESTIRATI? *

  zdajčez 3 meseceveč kot 6 mesecev
   

  KJE STE IZVEDELI ZA MIK? *


   

  * Obvezna polja

   

  Strinjam se s splošnimi pogoji.

  Da
   

  SOGLASJE O UPORABI OSEBNIH PODATKOV NA PONUDBI *

  DaNe

  O soglasju o uporabi osebnih podatkov na ponudbi

  Da podajam soglasje, da se lahko moji osebni podatki uporabijo, za izdelavo ponudbe, za katero sem oddal povpraševanje

  Z izpolnitvijo tega povpraševanja in podajo soglasja, se strinjam in dajem družbi MIK d.o.o. do preklica privolitev za obdelavo in uporabo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi izpolnjenega povpraševanja in jih uporabi zgolj za namene priprave in usklajevanja ponudbe, ki sem jo s tem povpraševanjem zahteval.

  Ne ne podajam soglasja  SOGLASJE O PREJEMANJU NOVIC IN AKTUALNIH OBVESTIL O PONUDBI *

  DaNe

  O soglasju o prejemanju novic in aktualnih obvestil o ponudbi

  Da želim prejemati MIKavne novice, izobraževalne vsebine in obvestila o aktualni ponudbi MIK d. o. o.

  S podajo soglasja dajem družbi MIK d. o. o. do preklica privolitev za obdelavo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi podatkov iz izpolnjenega povpraševanja, moje vključitve v sodelovanja pri nagradnih igrah in dogodkih v organizaciji ali soorganizaciji MIK d. o. o. (družabni dogodki, dobrodelno kolesarjenje, razstave, sejmi in drugi dogodki) moje uporabe spletnih storitev MIK Celje, mojih drugih poslovnih interakcij z MIK d. o. o. , za namen raziskovalnih in promocijskih aktivnosti, neposrednega trženja, ki vključuje oblikovanje meni prilagojenih ponudb na podlagi ocenjevanja in predvidevanja mojih interesov, ekonomskega položaja, potreb, ipd. prek navadne in elektronske pošte, kratkih SMS in MMS sporočil in telefona.
  Seznanjen sem z možnostjo, da lahko dano privolitev kadarkoli prekličem. To lahko storim s pisno izjavo, naslovljeno na MIK d.o.o., Celjska cesta 55, 3212 Vojnik, oziroma na info@mik-ce.si ali na telefonski številki 080 12 24. MIK d. o. o. bo z obdelavo, ki temelji na preklicani privolitvi, prenehal najkasneje v 15 dneh po njenem prejemu. Prav tako sem seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov skladno z določili predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

  Ne želim prejemati MIKavnih novic, izobraževalnih vsebin in obvestil o aktualni ponudbi MIK d. o. o.

   

  Porte > Porte d’ingresso MIK > Design line