fbpx

Obiščite nas na sejmu AGRITECH v Celju med 9. in 13. marcem 2022

Gradimo, obnavljamo in zdravimo vaš dom, z novimi okni MIK in prezračevalnimi sistemi MIKrovent!
 
Zagotovite si EKSKLUZIVNO SEJEMSKO UGODNOST, ŽE DANES!
 
Vabimo vas, da nas obiščete na letošnjem sejmu Agritech. Še pred začetkom pomladi se dobimo na sejmu, ki bo potekal na Celjskem sejmišču v Celju, med 9. in 13. marcem 2022. 
Sejmišče bo odprto od 9. – 18. ure.
 
Za vas smo v času sejma pripravili ekskluzivno sejemsko ugodnost, ki je preprosto ne smete zamuditi.
 
BREZPLAČNA KLASIČNA MONTAŽA OKEN*
 
Na našem razstavnem prostoru v Dvorani L1, vam bomo z veseljem predstavili vse, kar vas zanima v zvezi z vgradnjo našega stavbnega pohištva ter prezračevalnih naprav v vaš dom in vam ponudili najboljše rešitve za kakovost vašega bivanja.
 
Za vaše prijetno sejemsko doživetje smo za vas poleg ekskluzivne sejemske ugodnosti, pripravili tudi prijazno in pestro dodatno sejemsko ponudbo. Predstavili vam bomo tudi vse novost leta 2022.

* Prodajna akcija velja za klasično montažo PVC oken oz. kot premosorazmeren popust v vrednosti klasične montaže PVC oken pri drugih tipih oken in montaž. Trajanje akcije: 9. 3. do 13. 3. 2022. Akcija velja na razstavnem prostoru MIK Celje na Agitechu in v vseh salonih po Sloveniji. Ponudba velja za vse izdelane in potrjene ponudbe v času trajanja prodajne akcije, oz. od 9. 3. do 13. 3. 2022. Ponudba se šteje kot potrjena, z vplačilom vsaj 10 % zneska celotne ponudbe do 13. 3. 2022 oz. do izteka veljavnosti ponudbe. Akcije in popusti se med seboj ne seštevajo.
Agritech 2022 - MIK Celje
Agritech