fbpx

Zadnja sejemska ugodnost v tem letu na Sejmu Ambient in Dom plus

Med 8. in 12. novembrom 2023 se bomo predstavili na ljubljanskem Sejmu Ambient in Dom plus. Na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani ter v vseh prodajnih salonih po Sloveniji smo za vse, ki načrtujete investicijo v okna ali prezračevanje doma pripravili še zadnji sejemski ugodnosti letos:
 

GRATIS MONTAŽA OKEN* in
10% popust na lokalno prezračevanje MIKrovent***

 
Še pred zimo si lahko zagotovite energetsko varčnejši dom z MIK okni in v objemu svojega doma zadihate svež zrak tudi v hladnih mesecih z lokalnim prezračevanjem MIKrovent.
 
Na razstavnem prostoru vas pričakujejo naši svetovalci, ki bodo za vas in vaš dom pripravili najboljše rešitve, s katerimi boste izboljšali kakovost vašega bivanja. Vabimo vas, da si ugodnosti zagotovite že danes, tako da oddate povpraševanje.

 


* Sejemska ugodnost velja za klasično montažo PVC oken oz. kot premosorazmeren popust v vrednosti klasične montaže PVC oken pri drugih tipih oken in montaž. Trajanje akcije: 2. – 12. 11. 2023. Sejemska ugodnost velja na razstavnem prostoru MIK Celje na Sejmu Ambient in Dom plus ter v vseh salonih po Sloveniji. Sejemska ugodnost velja za vse izdelane in potrjene ponudbe v času trajanja ugodnosti, oz. od 2. do 12. 11. 2023. Ponudba se šteje kot potrjena z vplačilom vsaj 10% zneska vrednosti celotne ponudbe do vključno 12. 11. 2023.
** Sejemska ugodnost velja kot 10% popust na nakup enot lokalnega prezračevanja Smart MIKrovent med 2. in 12. 11. 2023 na razstavnem prostoru MIK Celje na Sejmu Ambient in Dom plus ter v vseh salonih po Sloveniji. Ponudba se šteje kot potrjena, z vplačilom vsaj 10 % zneska celotne ponudbe do 26. 3. 2023 oz. do izteka veljavnosti ponudbe.