fbpx

V jesen z novim stavbnim pohištvom MIK!

Vabimo vas, da nas obiščete na največjem sejemskem dogodku v Sloveniji. Še pred začetkom jeseni se dobimo na MOS-u, ki bo potekal na Celjskem sejmišču med 14. in 18. septembrom 2022.

Na našem razstavnem prostoru v dvorani D, vam bomo z veseljem predstavili vse, kar vas še zanima v zvezi z vgradnjo našega stavbnega pohištva v vaš dom in vam ponudili najboljše rešitve za kakovost vašega bivanja.

Za vas smo v času MOS-a pripravili ekskluzivno sejemsko ugodnost – BREZPLAČNO MONTAŽO*! 

Ni pa to edina prednost obiska MOS-a!
Prvič si boste obiskovalci lahko ogledali NOVO prezračevalno napravo Smart MIKrovent 150.
Njena posebnost je čisto novi dizajn in zmožnost prezračevanja prostorov do 150 m².

Poiščite nas v dvorani D in ne izpustite priložnosti, da izkoristite ekskluzivno sejemsko ugodnost – oddajte vaše povpraševanje že danes!

Se vidimo!
Ekipa MIK Celje

* Prodajna akcija velja za klasično montažo PVC oken oz. kot premosorazmeren popust v vrednosti klasične montaže PVC oken pri drugih tipih oken in montaž. Trajanje akcije: 7. 9. do 18. 9. 2022. Akcija velja na razstavnem prostoru MIK Celje na MOS-u in v vseh salonih po Sloveniji. Ponudba velja za vse izdelane in potrjene ponudbe v času trajanja prodajne akcije, oz. od 7. 9. do 18. 9. 2022. Ponudba se šteje kot potrjena, z vplačilom vsaj 10 % zneska celotne ponudbe do 18. 9. 2022 oz. do izteka veljavnosti ponudbe. Akcije in popusti se med seboj ne seštevajo.