fbpx

Sejem Ambient in Dom plus v Ljubljani, od 5. do 9. 10. 2022

Uživajte v razkošju MIK stavbnega pohištva, še pred začetkom zime!
Zagotovite si MIKASTIČNO SEJEMSKO AKCIJO, oddajte vaše povpraševanje ŽE DANES!
 
Vljudno vas vabimo, da nas obiščete na največjem jesenskem sejmu graditeljstva. Dobimo se na zadnjem letošnjem sejmu, Sejem Ambient in Dom plus, ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču, med 5. in 9. oktobrom 2022.
 
Na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani in prav tako po vseh salonih v Sloveniji, vam bomo z veseljem predstavili vse, kar vas še zanima v zvezi z vgradnjo našega stavbnega pohištva v vaš dom in vam ponudili najboljše rešitve za izboljšanje kakovosti vašega bivanja.
 
Za vas smo v času Sejma Ambient in Dom plus pripravili ekskluzivno sejemsko ugodnost, ki je preprosto ne smete zamuditi:
 

BREZPLAČNA MONTAŽA PVC OKEN*

 
Pripravili smo tudi pester sejemski program, kjer si boste med drugim lahko med prvimi ogledali NOVO prezračevalno napravo Smart MIKrovent 150 in NOV okenski sistem PVC Linear Line, ki sledi minimalističnemu trendu sodobne arhitekture.
 
Se vidimo!
Ekipa MIK Celje
 

* Prodajna akcija velja za klasično montažo PVC oken oz. kot premosorazmeren popust v vrednosti klasične montaže PVC oken pri drugih tipih oken in montaž. Trajanje akcije: 5.10. do 9. 10. 2022. Akcija velja na razstavnem prostoru MIK Celje na sejmu Ambient in Dom plus, in v vseh salonih po Sloveniji. Ponudba velja za vse izdelane in potrjene ponudbe v času trajanja prodajne akcije, oz. od 5. 10. do 9. 10. 2022. Ponudba se šteje kot potrjena, z vplačilom vsaj 10 % zneska celotne ponudbe do 9. 10. 2022 oz. do izteka veljavnosti ponudbe. Akcije in popusti se med seboj ne seštevajo.