fbpx

Sejem DOM v Ljubljani, od 6. 4. – 10. 4. 2022

Gradite na sejmu graditeljstva z novimi okni MIK in prezračevalnimi sistemi MIKrovent.
 
Ne zamudite sejemske ugodnosti.
 
Vabimo vas, da nas obiščete na sejmu DOM. V objemu pomladi se dobimo na sejmu, ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču, med 6. in 10. aprilom 2022. Sejmišče bo odprto od 10. – 19. ure.
 
Za vas smo v času sejma pripravili ekskluzivno sejemsko ugodnost, ki je preprosto ne smete zamuditi.
 
BREZPLAČNA KLASIČNA MONTAŽA OKEN*
 
Na našem razstavnem prostoru v Kupoli A, vam bomo z veseljem predstavili vse, kar vas zanima v zvezi z vgradnjo našega stavbnega pohištva ter prezračevalnih naprav v vaš dom in vam ponudili najboljše rešitve za kakovost vašega bivanja.
 
Za vaše prijetno sejemsko doživetje smo za vas poleg ekskluzivne sejemske ugodnosti, pripravili tudi prijazno in pestro dodatno sejemsko ponudbo. Predstavili vam bomo tudi vse novost leta 2022.

* Prodajna akcija velja za klasično montažo PVC oken oz. kot premosorazmeren popust v vrednosti klasične montaže PVC oken pri drugih tipih oken in montaž. V enakem časovnem obdobju velja tudi akcija brezplačne montaže MIKroventa na razširitev, ob nakupu okna z razširitvijo. Trajanje akcije: 6. 4. do 10. 4. 2022. Akcija velja na razstavnem prostoru MIK Celje na DOMu in v vseh salonih po Sloveniji. Ponudba velja za vse izdelane in potrjene ponudbe v času trajanja prodajne akcije, oz. od 6. 4. do 10. 4. 2022. Ponudba se šteje kot potrjena, z vplačilom vsaj 10 % zneska celotne ponudbe do 10. 4. 2022 oz. do izteka veljavnosti ponudbe. Akcije in popusti se med seboj ne seštevajo.
Agritech 2022 - MIK Celje
Sejem MIK Celje