fbpx

Sejem DOM v Ljubljani, od 6. – 10. 3. 2023

Ekskluzivna sejemska ugodnost na sejmu Dom!
 
Med 6. 3. in 10. 3. 2024 se bomo predstavili na Gospodarskem razstavišču, na sejmu Dom. Na našem razstavnem prostoru v kupoli A ter v vseh prodajnih salonih po Sloveniji smo za vse, ki načrtujete investicijo v okna, ali prezračevanje doma pripravili ekskluzivne sejemske ugodnosti:
 
Gratis montaža oken*
in
10% popust na lokalno prezračevanje MIKrovent**

 
Izkoristite priložnost za osebno svetovanje, spoznajte inovativni prezračevalni sistem MIKrovent ter odkrijte, kako lahko z novim stavbnim pohištvom MIK dosežete varčen in zdrav dom.
Na razstavnem prostoru vas pričakujejo naši svetovalci, ki bodo za vas in vaš dom pripravili najboljše rešitve, s katerimi boste izboljšali kakovost vašega bivanja. Vabimo vas, da si ugodnosti zagotovite že danes, tako da oddate povpraševanje.
 
Vabimo vas, da sodelujete v naši nagradni igri, ki je objavljena na Facebook in Instagram profilu Mik Celje. Pravila nagradne igre so objavljena tukaj.
 

* Sejemska ugodnost velja za klasično montažo PVC oken oz. kot premo sorazmeren popust v vrednosti klasične montaže PVC oken pri drugih tipih oken in montaž. Trajanje akcije: 6. 3. – 10. 3. 2024. Sejemska ugodnost velja na razstavnem prostoru MIK Celje na sejmu Dom ter v vseh salonih po Sloveniji za ponudbe v vrednosti nad 2.500 €. Sejemska ugodnost velja za vse izdelane in potrjene ponudbe v času trajanja ugodnosti oz. od 6. 3. do 10. 3. 2024. Ponudba se šteje kot potrjena z vplačilom vsaj 10 % zneska vrednosti celotne ponudbe do vključno 10. 3. 2024.
** Sejemska ugodnost velja kot 10 % popust na nakup enot lokalnega prezračevanja Smart MIKrovent med 6. 3. in 10. 3. 2024 na razstavnem prostoru MIK Celje na sejmu Dom ter v vseh salonih po Sloveniji. Ponudba se šteje kot potrjena, z vplačilom vsaj 10 % zneska celotne ponudbe do 10. 3. 2024 oz. do izteka veljavnosti ponudbe.
Sejem Dom 2024 banner