fbpx

Sejem DOM v Ljubljani, od 22. – 26. 3. 2023

V pomlad z novim stavbnim pohištvom MIK!
 
Zagotovite si MIKASTIČNO SEJEMSKO AKCIJO, oddajte vaše povpraševanje ŽE DANES!
 
Vljudno vas vabimo, da nas obiščete na največjem pomladnem sejmu graditeljstva. Dobimo se na sejmu Dom, ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču, med 22. in 26. marcem 2022.

Na našem razstavnem prostoru v Kupoli A in prav tako po vseh salonih v Sloveniji, vam bomo z veseljem predstavili vse, kar vas še zanima v zvezi z vgradnjo našega stavbnega pohištva v vaš dom in vam ponudili najboljše rešitve za izboljšanje kakovosti vašega bivanja.
Za vas smo v času sejma Dom pripravili ekskluzivno sejemsko ugodnost, ki je preprosto ne smete zamuditi:

 
Brezplačna klasična montaža oken*
in
vročo sejemsko akcijo za prezračevanje vašega doma:
10% popust na lokalni prezračevalni sistem Smart MIKrovent 35 in 40!**

 
Za vaše prijetno sejemsko doživetje smo za vas poleg ekskluzivnih sejemskih ugodnosti, pripravili tudi prijazno in pestro dodatno sejemsko ponudbo. V kolikor bi se želeli oglasiti na našem razstavnem prostoru, to sporočite vašemu prodajnemu svetovalcu, ki skrbi za vašo ponudbo v MIK Celje in uredil vam bo brezplačno vstopnico.

 


* Prodajna akcija velja za klasično montažo PVC oken oz. kot premosorazmeren popust v vrednosti klasične montaže PVC oken pri drugih tipih oken in montaž. Trajanje akcije: 22. – 26. 3. 2023. Akcija velja na razstavnem prostoru MIK Celje na Sejmu DOM in v vseh salonih po Sloveniji ter Ponudba velja za vse izdelane in potrjene ponudbe v času trajanja prodajne akcije, oz. od 22. do 26. 3. 2023. Ponudba se šteje kot potrjena, z vplačilom vsaj 10 % zneska celotne ponudbe do 26. 3. 2023. Akcije in popusti se med seboj ne seštevajo.
**Akcija MIKrovent velja za nakup enot Smart MIKrovent med 13. 3. in 26. 3. 2023 na razstavnem prostoru MIK Celje na sejmu DOM in v vseh salonih po Sloveniji. Akcija upošteva 10% prodajni popust. Ponudba se šteje kot potrjena, z vplačilom vsaj 10 % zneska celotne ponudbe do 26. 3. 2023 oz. do izteka veljavnosti ponudbe.
Agritech 2022 - MIK Celje
Sejem MIK Celje