fbpx

Mednarodni Forum Prihodnosti 2022 – Gealan

Podjetje Gealan je naš strateški in dolgoletni poslovni partner, ki priskrbi za kakovostne okenske okvirje, ki po načinu izdelave sodijo med vodilne in vrhunske okenske okvirje v Evropi.
2. in 3. junija so za vse svoje partnerje organizirali Mednarodni Forum Prihodnosti 2022, kjer so bili predstavljeni novi trendi v oknarstvu. Del predstavitev je bilo namenjene tudi trendom, ki prihajajo in bodo na voljo za proizvajalce oken.

Gealan je že leta vodilni v svoji branži, v kar ni dvoma, saj s svojo kakovostjo vodilno pozicijo v Evropi uspešno vzdržuje in svojo proizvodnjo ter izdelke še nadgrajujejo.
Ivica Maurović, direktor uprave Gealan, je vse prisotne pozdravil in jih prijazno povabil, da v naslednjih urah prisluhnejo in se pustijo razvajati vsem trenutnim trendom oknarstva in gradnje, zadnjim tehnološkim rešitvam okenskih okvirjev, ki so jih razvili v Gealanu.

Dvodnevni dogodek, za partnerje podjetja Gealan iz celotne Evrope, ki je potekal hibridno, v živo in virtualno, je bil obiskalo več kot 700 gostov. Dogodek je s svojimi govori zapolnilo kar dvanajst strokovnjakov, ki so naslavljali prihodnost v oknarski branži, njihov govor pa je bil simultano prevajan v kar deset različnih jezikov.

Del ekipe, ki skrbi na MIKu za velike objekte in projektiranje le teh, se je dogodka udeležila kar na sedežu podjetja v Nemčiji, v Oberkotzau. Dvodnevni forum prihodnosti je bil razdeljen na štiri fokusne segmente.

V enem od segmentov se je strokovnjaki dr. Constantin Greiner, strokovnjak za gradbeno industrijo, dotaknil izzivov in priložnosti, ki nas čakajo v prihodnosti industrije, kaj bo postalo zares pomembno za proizvajalce oken.

Prvi dan foruma je zajemal tudi lansiranje novega produkta, GEALAN-KONTUR®, premium dizajn v možni aluminjasti izvedbi. Napovedali pa so tudi lansiranje nove linije GEALAN-COMFORT®. Za več informaciji, bomo morali še počakati.

Drug dan je bil namenjen ogledu proizvodnje Gealan na dveh lokacijah Oberkotzau and Tanna in predstavitvi praktičnih nasvetov izboljšanja gradnje pri nizko energetskih stavbah.

Mikovci so se skupaj z direktorjem seznanili z novimi trendi in prihodnostjo okenske branže, kateri jim bodo v veliko pomoč pri snovanju projektnih rešitev za večje in manjše objekte.

Mednarodni Forum Prihodnosti 2022 - Gealan - 01
Mednarodni Forum Prihodnosti 2022 - Gealan - 02
Mednarodni Forum Prihodnosti 2022 - Gealan - 03
Mednarodni Forum Prihodnosti 2022 - Gealan - 04