fbpx

Sejem Dom Plus je odpovedan – ugodnosti ostajajo!

Spoštovani,

časi so negotovi. Situacija v državi se spreminja vsakodnevno, zato smo danes izvedeli, da sejem žal odpade.

Kaj to pomeni za vas?

Vse sejemske ugodnosti ostanejo v veljavi do 14. 11. 2021. Brezplačna montaža in druge ugodnosti še vedno čakajo na vas.

Prestavili smo le lokacijo ogleda in individualnega posveta, še bližje vam.

Obiščite nas, v vam najbližjem salonu.

Kaj je vaš naslednji korak?

Pokličite ali pa nam pišite in se dogovorite za individualno svetovanje v našem salonu.

Dobrodošli!

Če pa povpraševanja še niste oddali, ga oddajte še danes TUKAJ in izkoristite priložnost  BREZPLAČNE montaže*, ki velja le do 14. 11. 2021.

»Žal mi je, da se nismo že prej odločili za zamenjavo oken. Res sem srečna, vse super izgleda in lepo ste naredili. Hvala!«

Takšno sporočilo smo do ene od naših strank prejeli včeraj. Res je, dom je z novimi okni, vrati drugačen, lep.

Zagotavljamo vam, da boste od prodajnih svetovalcev prejeli strokovno obravnavo in najboljše rešitve za vašo investicijo v zdrav in varčen dom.

Ekipa MIK Celja

* Prodajna akcija velja za klasično montažo PVC oken oz. kot premosorazmeren popust v vrednosti klasične montaže PVC oken pri drugih tipih oken in montaž. Trajanje akcije: 10. 11. do 14. 11. 2021. Akcija velja v vseh salonih MIK po Sloveniji. Ponudba velja za vse izdelane in potrjene ponudbe v času trajanja prodajne akcije, oz. od 10. 11. do 14. 11. 2021. Ponudba se šteje kot potrjena, z vplačilom vsaj 10% zneska celotne ponudbe do 2. 11. 2021 oz. do izteka veljavnosti ponudbe. Akcije in popusti se med seboj ne seštevajo.