fbpx

Naši razstavni saloni do nadaljnjega ostanejo zaprti za obiske strank

V skladu z ukrepi Vlade RS in NIJZ ter v luči odgovornega ravnanja našega podjetja do zdravja naših strank in zaposlenih, naši razstavni saloni do nadaljnjega ostajajo zaprti za obiske strank.

Kljub temu pa smo v običajnem delovnem času med delavniki med 8:00 in 16:00 na voljo našim strankam preko telefonov in elektronske pošte posameznih prodajnih svetovalcev in razstavnih salonov ali preko brezplačne številke 080 12 24.

Razstavni saloni do nadaljnjega zaprti

Prav tako trenutno niso motene dobave materialov, s katerimi za vas pripravljamo vaša naročila stavbnega pohištva. Naša proizvodnja in vsi oddelki delajo nemoteno, ob primerni zaščiti in sprejetih ukrepih v dobrobit zdravja naših zaposlenih.

Naše podjetje MIK Celje že dlje časa podpira delo od doma, ki smo ga vpeljali skozi razvoj kadrov in skrb za zadovoljstvo zaposlenih, skozi delovno mesto CHO (Chief Happiness officer). Tako da je za nas praksa dela od doma, ki jo trenutno narekuje naša Vlada RS, v kar največji meri že preizkušena in smo jo v dani situaciji razširili na večino naših oddelkov, ki lahko opravljajo delo od doma že od prejšnjega tedna.

Situacija, ki trenutno vlada v naši državi in po svetu je delikatna tako za trenutno delovanje kot našo prihodnost in jo je potrebno vzeti skrajno resno. Kljub temu pa moramo biti podjetja odgovorna do prihodnosti našega gospodarstva in dohodkov zaposlenih državljanov RS tudi po krizi z epidemijo oz. svetovno pandemijo. Zato do nadaljnjega skrbimo za ohranjanje gospodarske kondicije Slovenije in našega podjetja tudi v danih razmerah.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi, z dobrimi željami,

prodajna ekipa MIK Celje in vsi zaposleni z direktorjem Francijem Pliberškom