fbpx

MIK Celje na sejmu AMBIENT in DOM Plus!

Vabimo Vas, da nas med 7. in 11. novembrom 2018 obiščete na sejmu Ambient in Dom Plus na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Vse za dom!

Je slogan pod katerim se tudi letos predstavljata največja sejma letošnje jeseni. Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani si bo med 7. in 11. novembrom mogoče ogledati sejem pohištva in notranje opreme Ambient Ljubljana ter jesensko različico sejma Dom, ki predstavlja pestro ponudbo stavbnega pohištva, katere del so tudi okna in vrata MIK Celje in lokalni prezračevalni sistem MIKrovent®.

MIK Celje na sejmu

Na razstavnem prostoru MIK Celje v dvorani B (Marmorna dvorana), vam bomo z veseljem predstavili vse, kar vas še zanima v zvezi z vgradnjo novih oken in drugih naših produktov v vaš dom. Pet novembrskih dni na Gospodarskem razstavišču vam bo na voljo brezplačno strokovno svetovanje MIKovih prodajnih svetovalcev, ki vam bodo pomagali do končne odločitve pri izbiri novih oken.

Eksluzivna sejemska ugodnost

Za vas smo pripravili tudi ekskluzivno sejemsko ugodnost, ki vam jo bodo veseljem predstavili MIKovi svetovalci za izboljšanje kakovosti bivanja. Verjamemo, da vas bo ekskluzivna sejemska ugodnost prepričala, da se odločite za vgradnjo novih oken še pred zimo in z novimi, bolj izolativnimi okni prihranite pri ogrevanju.

Vas pričakujemo na sejmu!
Vaš MIK tim.

MIK Celje na sejmu AMBIENT in DOM Plus