Domov  >  Vrata  >  MIKove prednosti

MIKove prednosti

Smo vodilni proizvajalec in ponudnik IE2  - investicijskih, energetskih in estetskih rešitev za posodobitve ali nove zasteklitve objektov v Sloveniji, naša vizija pa je usmerjena v širitev celostnih rešitev tudi izven meja Slovenije.

Naše ključne konkurenčne prednosti, s katerimi se uspešno predstavljamo tudi na tujih trgih so tehnično dovršeni produkti, lastna prodajna mreža in predvsem celovita ponudba rešitev, ki našim kupcem zagotavlja kakovostne rešitve, ki bodo izboljšale kakovsot bivanja bodisi v njihovem domu ali poslovih prostorih. Tako so naši dobavitelji skrbno izbrani, uporabljamo le najbolj kakovostne materiale in vseskozi vlagamo v razvoj boljših in kakovostnejših produktov, ki zagotavljajo energetsko varčnost in so okolju in človeku prijazni.

Zagotovila naše kakovosti

IE2 vizija

MIK stremi k temu, da bo postal vodilni proizvajalec in celovit ponudnik IE2 (investicijskih, energetskih in estetskih) rešitev za posodobitve ali nove zasteklitve objektov v JV regiji Evrope.

Inovativne rešitve in storitve

Osnovni cilj našega podjetja je usmerjen v razvoj produktov in rešitev, ki izboljšujejo kakovosti bivanja in življenja. Sodelujemo s priznanimi domačimi in tujimi strokovnjaki in postavljamo nove standarde na področju zasteklitve objektov.

Priznani dobavitelji

MIK dela le z najboljšimi dobavitelji in proizvajalci osnovnega in dodatnega asortimana na svojem področju. 

Računalniško vodena proizvodna linija

Natančnost izdelave vsakega spoja in izdelka je identična (1. in 10.000 izdelek sta enaka).

Kakovostno svetovanje, proizvodnja in servis

Za pripravo na vgradnjo skrbijo 3 specializirani strokovnjaki, pri konkurenci v povprečju le 1 do 2. Cena naših fiksnih stroškov je zato 20% višja in kakovost storitev 120%.

Kratki dobavni roki

MIK ima posluh za vaše (kupčeve) želje in zahteve.

Energetska izkaznica

9.466 EUR je lahko vaš 20-letni prihranek, če v hiši povprečne velikosti zamenjate 30m2 zasteklitve starih vezanih oken z okni MIK.Okna MIK omogočajo najvarčnejši energetski razred A in do 30% prihrankov energije ogrevanja ali hlajenja.

Ekološki vidik

Vsi izdelki in materiali, ki so uporabljeni v procesu nabave, izdelave in vgradnje so okolju prijazni.

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih