Domov  >  O podjetju  >  Nagrade in priznanja

Nagrade in priznanja

Srebrni ceh OZS in Zlato priznanje celjskega sejma za inovativnost

Na letošnjem sejmu MOS smo javnosti prvič predstavili dva inovativna produkta, MIKrovent – revolucionarni sistem prezračevanja in Energijska okna - modre rešitve, ki izboljšujejo kakovost zraka in vode v prostoru. Obe novosti sta že na prvi javni predstavitvi pritegnili veliko pozornosti širše in strokovne javnosti in bili nagrajeni z nagrado SREBRNI CEH, ki jo podeljuje Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije in ZLATO NAGRADO Celjskega sejma.

EFQM – evropsko priznanje za poslovno odličnost

Oktobra 2009 smo prejeli prestižno evropsko priznanje za poslovno odličnost - Recognised for Excellence (R4E), ki ga podeljuje Evropska fundacija za poslovno odličnost EFQM. Pomembno priznanje, ki sta ga doslej prejeli le še dve slovenski podjetji, nam pomeni potrditev, da smo dobra ekipa, ki lahko s svojim znanjem in z vrednotami, ki jih živimo, doseže veliko. Vključitev modela poslovne odličnosti v strategijo MIK-a in življenje vseh zaposlenih zagotavlja dolgoročno uspešnost pri doseganju zastavljenih ciljev doma in večji konkurenčnosti na tujih trgih.

Kriza je za nas priložnost

Zaostreno situacijo v gospodarstvu smo v MIK-u ocenili kot priložnost za ponoven začetek in inovativne pristope v poslovnih procesih, za prevetritev dotedanjih strategij in poslovnega modela, da lahko pripravljeni pričakamo spremenjene okoliščine po izhodu iz krize. Ohranitev prodaje v 2009, dodatno zaposlovanje, razširitev prodajnega programa in priznanje R4E EFQM, nam potrjuje, da sta bili odločitev in začrtana pot pravi.

Feniks

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) je podjetju 5KMC oziroma njenemu direktorju Nenadu Saviču podelila nagrado Feniks za strateško preobrazbo podjetja MIK iz proizvajalca PVC oken v proizvajalca in ponudnika širokega asortimana okenskih sistemov in vrat ter dodatkov, z namenom končnemu kupcu ponuditi Investicijsko, Energetsko in Estetsko (IE2) najboljšo rešitev za posodobitve ali nove zasteklitve poslovnih in privatnih objektov.

Gospodarski oskar

Leta 2008 je podjetju MIK Celje Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) podelila Nagrado GZS za gospodarske in podjetniške dosežke, ki je najstarejše in najprestižnejše tovrstno priznanje v Sloveniji.  Gospodarski oskarji so priznanje tistim gospodarstvenikom, ki že vrsto let uspešno vodijo svoja podjetja. Kot kriterije pri ocenjevanju komisija poleg splošnih razvojnih rezultatov gospodarske družbe in rezultatov poslovanja ter internacionalizacije podjetja upošteva še druga merila, kot so hitra in učinkovita tržna širitev gospodarske družbe, obetavna vizija in jasna dolgoročna strategija, lastni razvoj in inovacije.

Želite izboljšati kakovost vašega bivanja?

Za svetovanje pokličite

080 12 24
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih