Domov  >  Okna  >  PVC okna  >  PVC okna MIK

PVC okna MIK

Zakaj vam priporočamo PVC okna MIK?

PVC OKNA MIK so kakovostna okna iz plastičnih profilov vrhunskih proizvajalcev Gealan in Schueco. Visoko kakovostni materiali priznanih proizvajalcev, lasten razvoj in lastna, najsodobnejša računalniško vodena proizvodnja, nam omogočajo izdelavo visoko toplotno in zvočno izolativnih PVC oken, ki so obstojna, varna in enostavna za vzdrževanje.  Izbirate lahko med številnimi oblikami in tipi odpiranj oken ter pestro ponudbo akrilkolornih barv in lesnih dekorjev.

Kakovost PVC oken MIK zagotavljamo tudi z 10 letno sistemsko garancijo, izjavo o skladnosti naših izdelkov CE ter prestižnim priznanjem poslovne odličnosti Recognised for Excellence - R4E, katerega nam je podelila Evropska fundacija za poslovno odličnost EFQM.

Prednosti PVC oken MIK:

  • Trdnost in stabilnost okna – je odvisna od kakovosti uporabljenega profila. Pri izdelavi PVC oken MIK uporabljamo le najbolj kakovostne in dodatno ojačane PVC profile vrhunskih proizvajalcev Gealan in Schueco.
  • Visoka toplotna in zvočna izolativnost -  dosežemo ju ob ustrezni izbiri stekla, pravilni debelini okenskega krila in okvirja ter kakovostnimi tesnili.  PVC okna MIK imajo fiksno vpeta in v vogalih varjena  tesnila cevne oblike, kar onemogoča iztikanje. Tesnila oken MIK so izjemno prožna, zato se po vsaki spremembi povrnejo v prvotni položaj.
  • Varnostna zaščita okna vpliva na visoko stopnjo varnosti našega doma. PVC okna MIK poskrbijo za varnost, saj so standardno opremljena z varnostnim sistemom vrhunskega okovja Winkhaus (sistem gobica), ki onemogoča prisilno odpiranje in dvig okenskega krila.
  • Prijetna in zdrava klima, ki jo dosežemo z rednim prezračevanjem, je pogoj za zdravo življenje. MIK-ova energijsko varčna prezračevalna sistema MIKrovent ali GECCO zagotavljata ustrezno svežino vašega doma tudi kadar vas ni doma.  Oba prezračevalna sistema je možno vgraditi v vsa PVC okna MIK.
  • Prilagodljivost vašemu domu in okusu dosežemo s pestro izbiro barv in oblik PVC oken MIK ter z bogato ponudbo stekel, pololiv in križev. Poleg najbolj razširjenih belih profilov ponujamo namreč tudi bogato paleto 12 sijočih akrilnih barv, ki so izjemno odporne proti praskam in umazaniji. Na obstojnost akrilkolornih barv zagotavljamo 20 letno garancijo. Če prisegate na naravne tone, pa lahko izberete tudi katerega od 6 lesnih dekorjev ter razne kombinacije posameznih barv.
  • Napredni okenski sistemi - pri izbranih tipih PVC oken vgrajujemo okenska sistema Statik 3 in Intenz, ki predstavljata revolucionarno novost na trgu in zagotavljata večjo toplotno izolativnost, večjo protivlomno varnost in daljše ter optimalnejše delovanje.

 

Katera okna izbrati?

Glede na želje posameznika in zahteve prostora v katerega okna vgrajujemo, lahko izbiramo med petimi linijami PVC oken MIK, ki se razlikujejo glede namembnost, uporabnost, možnost in ceno.

PVC Comfort Extra Line
PVC Comfort Extra Line
PVC Comfort Line
PVC Comfort Line
PVC Royal Line
PVC Royal Line
PVC Elegance Line
PVC Elegance Line
PVC Kubus Line
PVC Kubus Line


Trdnost in stabilnost PVC oken MIK
zagotavljamo z uporabo izjemno kakovostnih materialov, kar potrjuje tudi podatek, da so vsa naša okna v primerjavi z ostalimi PVC okni na tržišču težja do 10%. Težja okna so rezultat uporabe bolj kakovostnih materialov, stene PVC profilov so debelejše in profili širši, prav tako so PVC okna MIK opremljena z več in bolj kakovostnim okovjem, kar zagotavlja tudi večjo proti vlomno zaščito.

Primerjalna tabela PVC oken

Zahtevajte ponudbo

Pokličite zdaj

080 12 24
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih