Kubus svetlobna panorama

Nova generacija oken

Manj je več - okna Kubus

Gradnja in obnova hiš ter stanovanj zahteva vedno večjo energetsko varčnost. Hkrati pa je sodoben dizajn tisti, ki zagotavlja skladnost in enovitost celotnega objekta.

Pri nakupu oken so pomembni tudi ostali dejavniki, kot so: varnost, zaščita pred hrupom, obstojnost ipd. Zagotovo pa ne smete pozabiti na glavno stvar: SVETLOBO.

»Popolnosti ne dosežemo takrat, ko ni več kaj dodati, temveč takrat, ko ni več česa odvzeti.«

Antoine de Saint-Exupéry


Svetloba izboljša kakovost bivanja

Kakovost bivanja na prvem mestu

Več svetlobe v vaš domu

Ste si kdaj postavili vprašanje, ali vam nova okna nudijo tudi DOVOLJ SVETLOBE? Svetloba ima mnogo večji vpliv na vedenje in počutje ljudi, kot se zavedamo. Dokazano je namreč, da več svetlobe v stanovanju izboljša kakovost življenja.

GLAVNE PREDNOSTI SISTEMA KUBUS®

 • Večja površina stekla poveča svetlobo za več kot 10 %.
 • Krilo ni vidno, a se vseeno odpira.
 • Ni zasteklitvene letvice.
 • Enostavna oblika, kvadraten profil: 100 x 100 mm.
 • Dovršen dizajn.
 • Vrhunska toplotna izolacija.
 • Edinstven izdelek na svetovnem trgu.

Nevidno krilo

Več stekla več svetlobe

Stilsko čiste linije

Sistem KUBUS® odlikuje manjša dimenzija krila in okvirja, velikosti 100 x 100 mm. Na površini okenskega okvirja ni motečih prekinitev linij, pravokotna oblika pa še dodatno poskrbi za harmonično podobno bivalnega prostora.

Več stekla in za več kot 10 % več svetlobe. Svetloba pomeni več kot samo dobro vidnost opazovanih objektov. Pomembna je za zdravje, počutje in posledično boljše delovanje organizma skozi ves dan.

Več svetlobe v prostoru poveča raven kortizola (stresni hormon, ki vpliva tudi na budnost), topla bela svetloba sprošča organizem in hkrati stimulira za delo – zagotavlja boljše rezultate.

S svetlobo je povezan tudi hormon melatonin, ki je derivat serotonina, znanega tudi kot hormon sreče. Več svetlobe podnevi zagotovi več sreče.

Boljša razsvetljava poveča storilnost ljudi za 23 %, naravna svetloba pa celo do 80 %.


Razgled čez pokrajino

Enostaven in dovršen dizajn

Kvadratno in nevidno krilo

Sistem Kubus odlikuje manjše krilo okvirja, ki je z zunanje strani nevidno. Tako imata sprednji in stranski del okvirja enako vidno širino, ki lastniku nudi estetiko in simetričnost.

Kvadratno in nevidno krilo

Sistem KUBUS® predstavlja popolno novost na področju plastičnih oken. Veliko več svetlobe in vidne steklene površine optično povečajo prostor. Nov sistem vas zagotovo prepriča tudi s preprosto in dovršeno obliko. Na površini okenskega okvirja ni motečih prekinitev linij, pravokotna oblika pa še dodatno poskrbi za harmonično podobno bivalnega prostora. Svetlo prihodnost si zagotovite s KUBUS®-om!


Kubus prerez

Merilo za vse - 100 mm

Odličen dizajn in eleganca

Pravokoten izgled od znotraj in zunaj. Z zunanje strani nevidno krilo, ki se odpira. Sistem Kubus vas v primerjavi z drugimi sistemi oken prepriča z geometrijo okvirja 100 x 100 mm, ki je brez zasteklitvene letvice ter omogoča več svetlobe in enostavno čiščenje.

 1. Pravokotni izgled od znotraj in zunaj.
 2. Z zunanje strani nevidno krilo.
 3. Brez steklene letve na krilu.
 4. Poravnan izgled okvirja in krila z notranje strani z dodatno opcijsko letvijo.
 5. Edinstveno kakovost površine zunanjega profila zagotavljajo akrilne barve, ki so izjemno odporne proti praskam in umazaniji ter enostavne za čiščenje.
 6. Inovativna tehnologija suhega lepljenja stekla na krilo po celotnem obodu okenskega okvirja zagotavlja boljšo statiko, zaradi česar takšen okenski profil ne potrebuje dodatne železne ojačitve v krilu okna, kar še dodatno poveča toplotno izolativnost okna.
 7. Komore okvirja so zapolnjene z aktivno poliuretansko peno, kar zagotavlja izvrstno izolacijo okenskega profila in izboljša vrednost toplotne izolativnosti celotnega okenskega okvirja.

Uw = 0,73 W/m2K
Maksimalna velikost okvirja 1200 x 2500 mm

Lažje čiščenje

Popolna oblika okna

Enostavna geometrija okvirja za lažje čiščenje

Več ni mogoče. Dizajn nove generacije okenskega sistema KUBUS®, kjer krilo sploh ni vidno, nudi nove oblikovne možnosti in s tem nove perspektive.

Skrit okvir

Vseeno je, ali gre za 100% viden okvir, polprikrit ali popolnoma neviden okvir. Vsaka različica pusti v prostoru prav poseben vtis. Sistem KUBUS® vas v primerjavi z drugimi sistemi oken prepriča z valovito notranjo geometrijo okvirja, ki omogoča enostavno čiščenje. Lepljeno naležno tesnilo in srednje naležno tesnilo sta elegantno integrirani v krilo in nista več del okvirja.Zahtevajte ponudbo

Pokličite zdaj

080 12 24
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih