OD NAŠE ZAMISLI DO VAŠEGA UDOBJA.

Več kot 95% naših strank izjavlja, da so z našimi IE2 rešitvami izjemno zadovoljne. Naši zaposleni imajo na področju vgradnje stavbnega pohištva že 20 letne ali celo daljše izkušnje, na področju gradnje objektov sodelujemo z zanesljivi partnerji, podjetje pa vodi direktor, ki je arhitekt. Prav zato smo vaše želje združili z našo vizijo in za vas pričeli z gradnjo stanovanjskih objektov, turističnih kompleksov in trgovskih centrov.

Vojniška gmajna, užitek bivanja

Nova, energijsko varčna nadstandardna stanovanja Vojniška gmajna zagotavljajo kakovost življenja na najvišji ravni. V zelenem objemu narave sredi Vojnika, v neposredni bližini vseh storitvenih dejavnosti je na voljo še nekaj prostih stanovanj!

Več informacij o ponudbi in še prostih stanovanjih je na voljo na www.mikstanovanja.si ali na telefonski številki 051 365 287. Vodeni ogledi so možni vsak dan po predhodni najavi.

Stanovanjski kompleks Vojniška gmajna stoji na izjemni lokaciji v zelenem objemu narave sredi Vojnika, v neposredni bližini vseh storitvenih dejavnosti.

Sama gradnja kakor tudi uporaba izbranih nadstandardnih materialov in stavbnega pohištva zagotavljata kar 45 odstotkov manj toplotnih izgub kot je standard za tovrstni tip objektov. Kljub temu, da zakonska obveza še ne obstaja, bo za objekt Vojniška gmajna izdelana energetska izkaznica iz katere bodo razvidni najpomembnejši kazalci rabe energije v stavbi in kakovost toplotnih lastnosti stavbe.

Izjemno nizki stroški bivanja ter vse ustrezne arhitekturne rešitve prilagojene gibalno oviranim osebam, pa zagotavljajo vsem vam, ki želite tudi na jesen svojega življenja ohraniti svojo samostojnost, prijeten in varen dom v čudovitem okolju Vojnika in v neposredni bližini vseh dejavnosti, ki jih potrebujete. V varovanih stanovanjih vam zagotavljamo štiriindvajseturno oskrbo in koriščenje uslug in storitev Špesovega doma za starejše.

Da bo vaš vsakdan brez skrbi in poln užitkov, izberite svoj dom v Vojniški gmajni.

 

Prodaja zemljišča v Vojniku

ob neposredni bližini pokopališča, leži ob magistralni cesti Celje-Maribor, z dnevno frekvenco 20.000-22.000 vozil. 

Kraj: Vojnik
Skupna velikost parcele cca. 7.300 m2
Lega: https://www.google.com/maps/@46.2894695,15.3023952,370m/data=!3m1!1e3
Cena: 147,00 €/m2 + DDV
Skupna cena: cca 1.073.100,00 € +DDV

Prodaja nepremičnin

Nepremičnine za MIK d. o. o. prodaja
K-trade nepremičnine (št. licence 0174501720),
ga. Irena Krajnc 041/731 734