Več kot 95% naših strank izjavlja, da so z našimi IE2 rešitvami izjemno zadovoljne. Naši zaposleni imajo na področju vgradnje stavbnega pohištva že več kot 30-letne izkušnje, na področju gradnje objektov sodelujemo z zanesljivi partnerji, podjetje pa vodi direktor, ki je arhitekt. Prav zato smo vaše želje združili z našo vizijo in za vas pričeli z gradnjo stanovanjskih objektov, turističnih kompleksov in trgovskih centrov.

Prodaja nepremičnin za MIK

K-trade nepremičnine
št. licence: 0174501720

Irena Krajnc
telefon: 041 731 734

Oddajte povpraševanje

  * Obvezna polja

   
   
  Strinjam se s splošnimi pogoji.
  Da  
  Soglasje o uporabi osebnih podatkov na ponudbi*
  DaNe

  Da, podajam soglasje, da se lahko moji osebni podatki uporabijo, za izdelavo ponudbe, za katero sem oddal povpraševanje.

  Z izpolnitvijo tega povpraševanja in podajo soglasja, se strinjam in dajem družbi MIK, d.o.o. do preklica privolitev za obdelavo in uporabo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi izpolnjenega povpraševanja in jih uporabi zgolj za namene priprave in usklajevanja ponudbe, ki sem jo s tem povpraševanjem zahteval.

   

  Ne podajam soglasja.


  Soglasje o prejemanju novic in aktualnih obvestil o ponudbi*
  DaNe

  Da, želim prejemati MIKavne novice, izobraževalne vsebine in obvestila o aktualni ponudbi MIK d. o. o.

  S podajo soglasja dajem družbi MIK d. o. o. do preklica privolitev za obdelavo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi podatkov iz izpolnjenega povpraševanja, moje vključitve v sodelovanja pri nagradnih igrah in dogodkih v organizaciji ali soorganizaciji MIK d. o. o. (družabni dogodki, dobrodelno kolesarjenje, razstave, sejmi in drugi dogodki) moje uporabe spletnih storitev MIK Celje, mojih drugih poslovnih interakcij z MIK d. o. o. , za namen raziskovalnih in promocijskih aktivnosti, neposrednega trženja, ki vključuje oblikovanje meni prilagojenih ponudb na podlagi ocenjevanja in predvidevanja mojih interesov, ekonomskega položaja, potreb, ipd. prek navadne in elektronske pošte, kratkih SMS in MMS sporočil in telefona.

  Seznanjen sem z možnostjo, da lahko dano privolitev kadarkoli prekličem. To lahko storim s pisno izjavo, naslovljeno na MIK d.o.o., Celjska cesta 55, 3212 Vojnik, oziroma na info@mik-ce.si ali na telefonski številki 080 12 24. MIK d. o. o. bo z obdelavo, ki temelji na preklicani privolitvi, prenehal najkasneje v 15 dneh po njenem prejemu. Prav tako sem seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov skladno z določili predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

   

  Ne želim prejemati MIKavnih novic, izobraževalnih vsebin in obvestil o aktualni ponudbi MIK d. o. o.

  PRODAMO STANOVANJA V VOJNIKU

  Prodajamo oseminpedeset dvosobnih in trisobnih stanovanja v nadstandardnem bloku Vojniške terase.

  Vas zanima? Pohitite z rezervacijo ali nakupom.

  Poglejte spletno stran Vojniške terase in tam oddajte povpraševanje!

  Oddajte povpraševanje

  PRODAMO

  Poslovni prostor v objektu Arena Petrol v Celju

  Nepremičnina Večnamenski prostori
  Lokacija Opekarniška ul. 15B, Celje
  Površina 279,80 m2
  Cena 414.220 €

  Prodamo poslovni objekt v objektu Arena Petrol na Hudinji kvadrature 280 m2. Objekt je še nedokončan, tako da si ga bodoči kupec lahko opremi po svojih željah in svojih potrebah. Poslovni prostor se nahaja v pritličju. Salon vpisan v zemljiško knjigo.

  Oddajte povpraševanje

  PRODAMO

  Poslovno-proizvodni objekt CE-PLAST v Celju

  Nepremičnina proizvodni prostori, pisarne in parkirni prostori
  Lokacija Bežigrajska cesta (bivši EMO), Celje
  Površina 1680 m2
  Cena 1.450.000 €

  Prodamo poslovno-proizvodni objekt CE-PLAST, ki se nahaja na Bežigrajski cesti v Celju (v bivši tovarni Emo Celje). Objekt ima cca 200 m2 pisarniških prostorov (7 pisarn, sanitarije, čajno kuhinjo in večji razstavni salon) in 1.480 m2 proizvodnjo skladiščnega prostora. Objektu pripada tudi cca 250 m2 pokrite nadstrešnice z regali in 20 zunanjih parkirnih mest. Možen je tudi najem z kasnejšim odkupom. Ogrevanje hale je na plin. 

  Oddajte povpraševanje

  PRODAMO

  Zemljišče Frankolovo

  Nepremičnina zemljišče
  Lokacija Frankolovo
  Površina 4595 m2
  Cena: 100 €/m2 459.500 €

  Parcela leži v centru Frankolovega pred trgovino Mercator in je po lokacijski informaciji možno na njej graditi  trgovino, bencinsko črpalko ali kakšne druge tehnične dejavnosti.

  Oddajte povpraševanje