Domov  >  O podjetju  >  Zaposlitev

Zaposlitev

Zaposlitev v podjetju MIK

Podjetje MIK spada med izredno dinamična podjetja z mladim in uspešnim kolektivom, v katerem je povprečna starost pod 32 let. V svoje izbrane vrste vabimo ljudi, ki so željni znanja, uspeha in timskega dela. Od svojih sodelavcev pričakujemo inovativnost in ciljno usmerjenost, prijaznost s pravo mero prodornosti ter znanje in veselje do dela. Poslujemo na celotnem slovenskem tržišču in preko svojih meja. Zaradi vsakodnevnega stika z različnimi ljudmi, si prizadevamo najti sodelavce, ki so prijazni in uglajeni, saj nam le tako naši kupci popolnoma zaupajo. Ker se v MIK-u neprestano trudimo izboljšati poslovni proces in ker nenehno skrbimo za svojo informacijsko tehnologijo, pričakujemo od svojih sodelavcev dobro poznavanje osebnega računalnika in njegovih programskih orodij. Zaradi hitrega razvoja naše dejavnosti in želje »biti najboljši«, pa je nujna potrebna dovzetnost in volja za neprestana izobraževanja.

Želite postati del naše ekipe?

Prošnjo za zaposlitev z vašim življenjepisom nam pošljite po pošti na naš naslov ali po e-pošti na naslov zaposlitev-mik@mik-ce.si.

V našo ekipo vabimo:

  • DVA sodelavca (M/Ž) za delovno mesto KOMERCIALIST programov STAVBNO POHIŠTVO in MIKROVENT. 
    Ena oseba v salonu IZOLA in ena oseba v salonu MURSKA SOBOTA.

Zahtevajte ponudbo

Izpolnite obrazec desno z e-pošto in telefonom, če želite, da vas kontaktiramo in skupaj poiščemo najboljšo rešitev za vas.
Izberite povezavo Zahtevajte ponudbo, če želite izpolniti razširjen obrazec za pripravo ponudbe.


4 + 1 =
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih