Domov  >  O podjetju  >  Zaposlitev

Zaposlitev

Zaposlitev v podjetju MIK

Kdo smo?

Podjetje MIK spada med izredno dinamična podjetja z izkušenim in uspešnim kolektivom. V svoje izbrane vrste vabimo ljudi, ki so željni znanja, uspeha in timskega dela. Od svojih sodelavcev pričakujemo inovativnost in ciljno usmerjenost, prijaznost s pravo mero prodornosti ter znanje in veselje do dela.

Zakaj?

Poslujemo na celotnem slovenskem tržišču in preko svojih meja. Zaradi vsakodnevnega stika z različnimi ljudmi, si prizadevamo najti sodelavce, ki so prijazni in uglajeni, saj nam le tako naši kupci popolnoma zaupajo.

Kako?

V MIK-u se neprestano trudimo izboljšati poslovni proces in nenehno skrbimo za svojo informacijsko tehnologijo, pričakujemo tudi od svojih sodelavcev dobro poznavanje osebnega računalnika in njegovih programskih orodij.

Zaradi hitrega razvoja naše dejavnosti in želje »biti najboljši«, pa je nujna potrebna dovzetnost in volja za neprestana izobraževanja.

Želite postati del naše ekipe?

Prošnjo za zaposlitev z vašim življenjepisom nam pošljite po pošti na naš naslov ali po e-pošti na naslov zaposlitev(at)mik-ce.si.

Spremljajte novice o novih delovnih mestih.

Aktualna delovna mesta

1.  Zaposlimo vzdrževalca in serviserja v VOJNIKU

2.  Zaposlimo sestavljavca PVC in ALU stavbnega pohištva 
*Nove sodelavce za delovni mesti sestavljalec PVC stavbnega pohištva  (M/Ž) in sestavljalec ALU stavbnega pohištva (M/Ž), pogosto iščemo tudi med letom.

Razpisi veljavni do 24. 9. 2018

1. Zaposlimo komercialiste v Celju, Ljubljani, Kranju in Novem mestu (M/Ž)

Stopite v stik z nami

 

Če ste natančna, odgovorna in zaneljiva oseba in iščete nove izzive, si lahko povečate možnosti za zaposlitev tako, da pošljete prošnjo za zaposlitev s svojim življenjepisom po pošti na naš naslov ali po e-pošti na naslov zaposlitev-mik(at)mik-ce.si.

Zahtevajte ponudbo

Pokličite zdaj

080 12 24
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih