Domov  >  O podjetju  >  Zaposlitev

Zaposlitev

Zaposlitev v podjetju MIK

Kdo smo?

Podjetje MIK spada med izredno dinamična podjetja z izkušenim in uspešnim kolektivom. V svoje izbrane vrste vabimo ljudi, ki so željni znanja, uspeha in timskega dela. Od svojih sodelavcev pričakujemo inovativnost in ciljno usmerjenost, prijaznost s pravo mero prodornosti ter znanje in veselje do dela.

Zakaj?

Poslujemo na celotnem slovenskem tržišču in preko svojih meja. Zaradi vsakodnevnega stika z različnimi ljudmi, si prizadevamo najti sodelavce, ki so prijazni in uglajeni, saj nam le tako naši kupci popolnoma zaupajo.

Kako?

V MIK-u se neprestano trudimo izboljšati poslovni proces in nenehno skrbimo za svojo informacijsko tehnologijo, pričakujemo tudi od svojih sodelavcev dobro poznavanje osebnega računalnika in njegovih programskih orodij.

Zaradi hitrega razvoja naše dejavnosti in želje »biti najboljši«, pa je nujna potrebna dovzetnost in volja za neprestana izobraževanja.


Želite postati del naše ekipe?

Prošnjo za zaposlitev z vašim življenjepisom nam pošljite po pošti na naš naslov ali po e-pošti na naslov zaposlitev(at)mik-ce.si.

Spremljajte novice o novih delovnih mestih.


Stopite v stik z nami 

Če ste natančna, odgovorna in zaneljiva oseba in iščete nove izzive, si lahko povečate možnosti za zaposlitev tako, da pošljete prošnjo za zaposlitev s svojim življenjepisom po pošti na naš naslov ali po e-pošti na naslov zaposlitev-mik(at)mik-ce.si.


Aktualna delovna mesta

Aktualno še do 31. 9. - pohitite z oddajo

1. Komercialist (M/Ž) v salonu Nova Gorica


Nove sodelavce za delovni mesti sestavljalec PVC stavbnega pohištva (M/Ž) in sestavljalec ALU stavbnega pohištva (M/Ž), pogosto iščemo tudi med letom.

Več o delovnih mestih: Zaposlimo sestavljavca PVC in ALU stavbnega pohištva v Vojniku


V naše vrste vabimo tudi MONTERSKE EKIPE

  • Zagotavljamo vam pravočasno planiranje montaž, teden dni vnaprej. Vsak petek do 12.00 ste seznanjeni z vsemi montažami in meritvami, ki vas čakajo v prihodnjem tednu.
  • Zagotovimo vam ves material za montažo in vam prihranimo čas z nabavo.
  • Podpora MIKovih operativnih vodij. Vsak objekt in gradbišče ima svojega operativnega vodjo, ki skrbi za komunikacijo s stranko, vam zagotavlja vse potrebne informacije in se nanj lahko obrnete v primeru težav na objektu.
  • Zagotavljamo vam redno in pravočasno plačilo za izvedene montaže.
  • Nudimo vam logistično podporo. Organiziramo dostave, najem hijapov in košar ter drugih dodatnih pripomočkov. 
  • Omogočamo vam dodatno izobraževanje in izpopolnjevanje vašega znanja.

MONTERSKE EKIPE VABLJENE, DA SE PRIDRUŽITE MIKovim MONTERJEM!

Pošljite svojo ponudbo na robert.eisenhut(at)mik-ce.si ali pokličite na 051 354 282


Zahtevajte ponudbo

Pokličite zdaj

080 12 24
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih