Domov  >  Novice  >

Z vstopom v novo leto vam podarimo
vsako 4. okno!*

06.01.2020

SREČNO 2020!

ODDAJTE VAŠE POVPRAŠEVANJE ŽE DANES!

Zakaj bi čakali na pomlad, če lahko že pozimi investirate v nova okna in si tako zagotovite MIKastično zimsko akcijo in z njo vsako 4. okno gratis!

Recite STOP VISOKIM POLOŽNICAM ZA OGREVANJE, zamenjajte okna še to zimo in uživajte v zimski idili v toplem objemu vašega doma. Pišite dobrim decembrskim možem za nova okna.

Oddajte povpraševanje ZDAJ.

* Trajanje akcije: 6. 1. 2020 – 10. 2. 2020 Ponudba velja za vse izdelane in potrjene ponudbe v času trajanja prodajne akcije. Akcija velja le za okna iz PVC programa in za najcenejše okno v skupini 4 oken, prav tako ne vključuje dodatkov, senčil in montaže. Za okna iz drugih programov (LES, LES-ALU in ALU) velja 7 % zimski popust. Ponudba se šteje kot potrjena, z vplačilom vsaj 10 % zneska celotne ponudbe do 10. 2. 2020. Akcije in popusti se med seboj ne seštevajo. Prodajna akcija velja le za fizične stranke v vrednosti naročil do 30.000 €, pri čemer lahko posamezna fizična oseba v prodajni akciji sodeluje le enkrat. Akcija se obračuna v obliki popusta v višini najcenejšega okna. Po 10. 2. 2020 akcija ne velja več.


Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih