Domov  >  Novice  >

Zagotovite si EKSKLUZIVNO SEJEMSKO AKCIJO, oddajte vaše povpraševanje ŽE DANES!

28.10.2019

Zagotovite si  EKSKLUZIVNO SEJEMSKO AKCIJO, oddajte vaše povpraševanje ŽE DANES!

Vabimo vas, da nas obiščete na zadnjem sejmu v letošnjem letu. Še pred zimo se dobimo na Dom Plus, ki bo potekal na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču med 6. in 10. novembrom 2019.

Za vas smo v času sejma Dom Plus pripravili ekskluzivno sejemsko ugodnost, ki je preprosto ne smete zamuditi:

GRATIS MONTAŽA OKEN*

Odddajte povpraševanje TUKAJ

Na našem razstavnem prostoru v marmorni dvorani B, vam bomo z veseljem predstavili vse, kar vas še zanima v zvezi z vgradnjo našega stavbnega pohištva v vaš dom in vam ponudili najboljše rešitve za kakovost vašega bivanja. Za vaše prijetno sejemsko doživetje smo za vas poleg ekskluzivne sejemske ugodnosti, pripravili tudi prijazno in pestro dodatno sejemsko ponudbo. Predstavili pa vam bomo tudi novost 2020, nov okenski sistem Lumaxx, ki v vaš dom spusti še več svetlobe!

* Prodajna akcija velja za klasično montažo PVC oken oz. kot premosorazmeren popust v vrednosti klasične montaže PVC oken pri drugih tipih oken in montaž. Trajanje akcije: 6. – 10. 11. 2019. Akcija velja na razstavnem prostoru MIK Celje na Dom Plus in v vseh salonih po Sloveniji. Ponudba velja za vse izdelane in potrjene ponudbe v času trajanja prodajne akcije, oz. od 28. 10. do 10. 11. 2019. Ponudba se šteje kot potrjena, z vplačilom vsaj 10 % zneska celotne ponudbe do 10. 11. 2019 oz. do izteka veljavnosti ponudbe. Akcije in popusti se med seboj ne seštevajo.


Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih