Domov  >  Novice  >

Razvoj Smart MIKrovent
Predstavitev MIKrovent na ISH 2019.

01.10.2020

Podjetje MIK Okna d. o. o. je skupaj s konzorcijskim partnerjem LX Navigation d. o. o. pridobilo sredstva na Javnem razpisu za spodbude za raziskovalno razvojne projekte 2, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Podjetji sta pridobili sredstva za inovativen RRI projekt, ki se uvršča v prednostno področje Strateško razvojno inovacijskih partnerstev na področju razvoja pametnih zgradb in domov z lesno verigo: 

Pametni energetsko učinkoviti lokalni prezračevalni sistem z rekuperacijo – SMART MIKrovent ali na kratko SMART MIKrovent 40.

RRI projekt SMART MIKrovent 40 ima tri bistvene strateške cilje: 

1. Povečanje pretoka zraka s povečano rekuperacijo.

2. On-line platforma z avtomatskim prilagajanjem uporabnikom.

3. On-line platforma z vzpostavljeno avtomatsko diagnostiko vzdrževanja.

Projekt bo trajal dve leti, in sicer do konca septembra 2020. Predvidena skupna vrednost operacije znaša 1.347.032,90 €, od tega je predvidena višina subvencije 499.926,29 €. 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Prijavitelj projekta je podjetje MIK Okna d. o. o. 

Več o evropski kohezijski politiki v Sloveniji najdete na spletni strani: 

http://www.eu-skladi.si/


MIK Okna d. o. o.
Celjska cesta 55
3212 Vojnik, Slovenija
mik(at)mik-ce.si
www.mikrovent.io
03 425 50 50

  LX navigation d. o. o.

Tkalska ulica 10
3000 Celje, Slovenija
info(at)lxnavigation.com
www.lxnavigation.com
03 490 46 70


Več o prezračevanju, prezračevalnih napravah MIKrovent

najdete na tej spletni strani: http://mikrovent.io

 

 


Predstavitev lokalnega prezračevanja MIKrovent na ISH Frankfurt 2019 podprta s strani Republike Slovenije in Evropske Unije

Podjetje MIK d. o. o. in lokalni prezračevalni sistem MIKrovent sta se med 11. 3. in 15. 3. 2019 predstavila na največjem mednarodnem sejmu za prezračevanje, inštalacije in klimatske naprave ISH Frankfurt 2019

 

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019 – 2022. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni je delno  sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

http://www.eu-skladi.si/

 

 

 

 


Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih