Domov  >  Novice  >

IZ AIRless V AIR ERO

02.03.2019

Svetovna zdravstvena organizacija WHO že več let opozarja na problem bolnih stavb, med katere sodijo tako stanovanjski bloki, hiše, v katerih bivamo, kot poslovne stavbe, v katerih delamo, vrtci in šole, kjer dneve preživljajo naši otroci, ter druge javne ustanove, v katerih se vsak dan zadržujejo ne le tisti, ki v njih delajo, ampak tudi mi, ki jih obiskujemo in se v njih zadržujemo za kratek ali daljši čas.  

Danes začenja svojo pot družbeno odgovorna kampanja AIRless ERA je družbeno odgovorna osveščevalna kampanja, ki smo jo omogočili v MIK Celje kot družbeno odgovorni proizvajalci oken, zasteklitev in drugega stavbnega pohištva ter lokalnih prezračevalnih sistemov.

Kampanja bo na svetovnem spletu in družbenih omrežjih izpostavlja problem bolnih stavb, njegove zdravstvene posledice na nas in rešitve, s katerimi lahko izboljšamo kakovost našega bivanja.  

OGLEJTE SI JO NA www.airlessera.com

Podprite družbeno odgovorno osveščevalno kampanjo AIRless ERA, delite jo med svoje prijatelje in znance preko vaših e-naslovov ali profilov na družbenih omrežjih.

Skupaj lahko dosežemo višjo stopnjo osveščenosti naše družbe in posameznikov o pomembnosti kakovostnega bivanja. 

ČAS JE, DA SE PREMAKNEMO IZ AIRless ERE v AIR ERO.


Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih