Domov  >  Novice  >

02.02.2019

POZOR! PRODAJNI HIT TE ZIME, PODALJŠAN V FEBRUAR!

MIK vam podari dodaten sloj stekla. 3-slojno steklo za ceno 2-slojnega*

Ne čakajte pomladi, ne čakajte na maj, zima je pravi čas za menjavo vaših oken! MIK vam pri vsakem kvadratnem metru stekel vaših novih MIK oken podari več kot 27 €.

Zaščitite svoj dom pred nizkimi zimskimi temperaturami. Izberite bolj izolativna 3-slojna stekla in ohranite kar do 50 % več toplote vašega doma in s tem porabite manj za ogrevanje.  

Izkoristite podaljšanje prodajne akcije, izberite okna MIK, ki bodo poskrbela, da bodo mrzle zime v vašem domu preteklost.  

Tudi v februarju lahko izkoristite ekskluzivno ponudbo, v kateri vam MIK podari dodatno plast stekla. Plačali boste 2-slojna stekla*, med tem ko bo vaš dom z MIK okni zaščiten pred nizkimi zunanjimi temperaturami s 3-slojnimi stekli. 

Vabljeni, da oddate povpraševanje, mi pa bomo poskrbeli za nepremagljivo ponudbo s 3-slojnimi stekli na vaših oknih, pri čemer boste plačali le za 2-slojna stekla. 

Svoje povpraševanje oddajte ZDAJ

* Trajanje akcije: 1. 2. do 28. 2. 2019. Ponudba velja za vse izdelane in potrjene ponudbe v času trajanja prodajne akcije. Ponudba se šteje kot potrjena, z vplačilom vsaj 60 % zneska celotne ponudbe do 28. 2. 2019. Akcije in popusti se med seboj ne seštevajo. 


Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih