Domov  >  Novice  >

PRIJAVE ZA MIKavno karierno mentorstvo so
ZNOVA ODPRTE!

26.11.2018

Zaradi velikega zanimanja po zaprtju prvega roka za prijave, smo se odločili, da podaljšamo MIKov karierni izziv čez božično-novoletne praznike.

NOVI ROK ZA PRIJAVE JE 5. januar 2019.

Še vedno velja, da se lahko kandidati med 30 in 34 let z univerzitetno izobrazbo in izkušnjami v trženju in vodenju prijavijo z video ali pisno predstavitvijo na zaposlitev(at)mik-ce.si

Bodite inovativni, izstopajte in nas prepričajte, da ste pravi za nas!

December je odličen čas, ko delamo osebno revizijo minulega leta in kujemo načrte za prihodnje leto. V svoji ekipi si želimo mlade, motivirane in pozitivno naravnane sodelavce, ki so željni učenja in sposobni lastnega strateškega in poslovno naravnanega razmišljanja. 

MIKavno karierno mentorstvo je odlično zasnovan program, v katerem se bosta dva izbranca dve leti kalila na domačem in tujih trgih pod osebnim mentorstvom direktorja MIK Celje, Francija Pliberška in se učila od MIKove vodstvene ekipe. Po uspešno opravljenem mentorskem programu, pa bosta zasedla vodstvene položaje v MIKovi ekipi.

 

V MIK Celje uvajamo MIKavno karierno mentorstvo!

Imaš dovolj močno željo in energijo?

Si dovolj drzen, da si upaš svojo energijo unovčiti za pridobitev vrhunskih izkušenj in zaposlitev v MIK Celje?

S telefonom posnemi najboljši 2-minutni predstavitveni video ali pisno predstavitvijo in ga pošlji na mail zaposlitev(at)mik-ce.si , do 5. januar 2019, zadeva: #nepremagljivi

Samo 2 minuti te ločita od družbe #nepremagljivih


Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih