Domov  >  Novice  >

MIK vam podari dodatno plast stekla!

01.06.2018

V POLETJE Z VROČO AKCIJO

MIK vam podari dodaten sloj stekla. Plačate 2-slojno steklo, dobite 3-slojnega.*

Zaščitite svoj dom pred visokimi poletnimi temperaturami. Izberite bolj izolativna 3-slojna stekla in privarčujte kar do 35% pri elektriki, ki jo porabi vaša klimatska naprava. 

Izkoristite poletno akcijo, izberite okna MIK, ki bodo poskrbela, da bodo vroča poletja v vašem stanovanju preteklost. Lahko pa že danes razmišljate o vaših zimskih stroških ogrevanja in jih zmanjšate s pravočasnim naročilom oken MIK z izolativnimi 3- slojnimi stekli. Le v mesecu juliju lahko izkoristite ekskluzivno ponudbo, v kateri vam MIK podari dodatno plast stekla. Plačali boste 2-slojna stekla*, medtem ko bo vaš dom z okni MIK zaščiten pred temperaturnimi vplivi s 3-slojnimi stekli.

Vabljeni, da oddate povpraševanje, mi pa bomo poskrbeli za nepremagljivo ponudbo s 3-slojnimi stekli na vaših oknih, pri čemer boste plačali le za 2-slojna stekla.

Oddajte povpraševanje

*Trajanje akcije: od 1. do 31. julija 2018. Ponudba velja za vse izdelane in potrjene ponudbe v času trajanja prodajne akcije. Ponudba se šteje kot potrjena, s plačilom 10 % zneska celotne ponudbe do 31. 7. 2018. Akcije in popusti se med seboj ne seštevajo.

 


Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih