Domov  >  Novice  >

Vabljeni v MIKove salone tudi med prvomajskimi počitnicami

23.04.2018

 

Vabljeni v MIKove salone tudi med prvomajskimi počitnicami, v soboto in ponedeljek 28. in 30. 4. 2018 v običajnem delovnem času:

Sobota, 28. 4. 2018: 8:00 – 12:00

Ponedeljek, 30. 4. 2018: 8:00 – 17:00

 Naši prodajni svetovalci vas bodo z veseljem sprejeli in vas postregli z MIKavnim rogljičkom in kavico.

Za vas smo v vseh MIKovih salonih po Sloveniji pripravili tudi dodatno ugodnost oziroma darilo* za vse, ki se bodo v času prvomajskih počitnic odločili za nakup MIKovih oken in vrat:

- MIKov ekskluzivni čistilni in vzdrževalni set za okna GRATIS ter

- Brezplačni prvi vzdrževalni pregled nastavitveni servis MIKovega stavbnega pohištva GRATIS.

 

Želimo vam lepe prvomajske počitnice in toplo vabljeni k obisku naših salonov!

Vaš MIK Celje

 

 

*Dodatna ugodno oz. darilo velja le za stranke, ki bodo potrdile ponudbo za stavbno pohištvo, izdelano v MIK d.o.o. 28. in 30. 4. 2018. Kot potrditev ponudbe se šteje vplačilo are za potrjeno naročilo.

 

Pogoji za sodelovanje novih kupcev v akciji »Praznična pogostitev za MIKove kupce«:

Vsebina in pogoji za sodelovanje novih kupcev v akciji »V MIKove salone tudi med prvomajskimi počitnicami« opredeljujejo vsebino ter pogoje za sodelovanje novih kupcev stavbnega pohištva po tej akciji. Novi kupec stavbnega pohištva po tej akciji je lahko le fizična oseba. Na osnovi Vsebine pogojev za sodelovanje v akciji bo prodajalec MIK Celje d.o.o. vsem tistim novim kupcem, ki bodo izpolnjevali pogoje za sodelovanje v akciji, priznal ugodnosti, opisane v teh pogojih. Ugodnosti v akciji so:

- MIKov ekskluzivni čistilni set za okna GRATIS ter

- Voucher za brezplačni prvi nastavitveni servis MIKovega stavbnega pohištva GRATIS.

 

Kupec je upravičen do izkoristka ugodnosti v primeru potrditve prodajalčeve ponudbe, kar stori s stalno metodo potrditve ponudbe glede na prodajalčeve zahteve.

 

Akcija traja od vključno 28. 4. 2018 do vključno 30. 4. 2018. Šteje se, da je odjemalec uspešno pristopil k akciji, če je potrdil svojo ponudbo MIK Celje d.o.o. z vplačano aro med, ali vključno z zadnjim dnem akcije. Prodajalec si pridržuje pravico kadar koli pred začetkom izvajanja akcije, v času njenega trajanja oziroma po sprejemu dogovora za sodelovanje zaradi utemeljenih razlogov, ki so navedeni v nadaljevanju, zavrniti kupčevo pravico za sodelovanje v akciji. V takem primeru mora o utemeljenih razlogih prodajalec na ustrezen način obvestiti kupca, v roku petnajstih dni od izdelane ponudbe, oziroma 15 dni od trenutka, ko je prodajalec izvedel za razlog, na podlagi katerega je upravičen kupcu zavrniti sodelovanje v akciji. Med utemeljene razloge štejejo zlasti: namerno ali nenamerno napačnih ali neresničnih podatkov s strani kupca, oziroma zavajanje prodajalca s podatki, ki bistveno odstopajo od dejanskega stanja. V primeru, ko prodajalec kupcu zavrne pravico do sodelovanja v akciji v skladu s predhodnimi navedenimi utemeljenimi razlogi, ima kupcu, ki mu je zavrnil pravico za sodelovanje v akciji, pravico zaračunati vse stroške, ki jih je imel s priznavanjem z akcijo pridobljenih ugodnosti, ter kupcu zaračunati že priznane ugodnosti. Prodajalec bo podatke kupca varoval skladno s predpisi.

Vsebina akcije in pogoji za sodelovanje veljajo v času trajanja te akcije, oziroma do morebitne objave predčasne prekinitve, ki bo objavljena na: www.mik-ce.si

MIK Celje d.o.o. si pridržuje pravico do predčasne prekinitve trajanja promocijske akcije brez kakršnegakoli obvestila, in sicer kadarkoli oziroma do podaljšanja akcije.

Vojnik, 23. 4. 2018


Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih