Domov  >  Novice  >

NE ZAMUDITE: ZADNJA PRILOŽNOST ZA OGLED VR HIŠE - EKSKLUZIVNO V SALONU VOJNIK

03.04.2018

Veljavnost: 5. 4. 2018 - 17. 4. 2018 EKSKLUZIVNO V SALONU VOJNIK

Osvojite dodatni nepremagljivi popust pri nakupu stavbnega pohištva z izzivom iz MIKove virtualne hiše. Vabimo vas v Vojnik, kjer bo v času trajanja akcije za vpogled na voljo MIKova virtualna hiša.

Za več informacij povprašajte vašega komercialista.

Ponudba velja samo med 5. 4. 2018 in 17. 4. 2018 v salonu MIK v Vojniku.

*Dotična akcija je združljiva z akcijo #nepremagljivi.

 

DODATNE AKCIJE, KI TRENUTNO POTEKAJO V SALONIH MIK PO VSEJ SLOVENIJI - AKCIJA #NEPREMAGLJIVI

Čas trajanja: Do 17. 4. 2018

Z novim obrazom blagovne znamke MIK Celje, Anžetom Kopitarjem smo za vas, drage kupce in vse zainteresirane za stavbno pohištvo MIK Celje in lokalni prezračevalni sistem MIKrovent pripravili NEPREMAGLJIVO PONUDBO, ki bo za vas na voljo v vseh prodajnih salonih MIK Celje po Sloveniji od 18.1. 2018 dalje.
V času AKCIJE #NEPREMAGLJIVI vam ponujamo možnost, da si ustvarite nepremagljivo ponudbo po vaši meri.
*Akcije se med seboj izključujejo. Akcija je združljiva z akcijo VR hiša. Za več informacij se obrnite na vašega komercialista.

Vabljeni, da si ob strokovnem posvetu z našimi prodajnimi svetovalci, sestavite svojo nepremagljivo ponudbo in si zagotovite za vas najboljša okna, vrata in lokalni prezračevalni sistem MIKrovent, ki bodo v vašem domu poskrbeli za racionalne izkoristke energije in ogrevanja, varovali vaš dom pred vremenskimi vplivi in mu nudili največjo možno varnost in poskrbeli za občutno nižje stroške ogrevanja in vzdrževanja ter za nepremagljiv estetski izgled vašega novega ali prenovljenega doma.

Vaša MIKavna ekipa


Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih