Domov  >  Novice  >

Razstavljamo na 57. sejmu DOM v Ljubljani

01.03.2018

KDAJ: 13. do 18. marec, 2018. 

KJE: Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

Želite jasne, kratke in jedrnate odgovore MIKovih strokovnjakov na večino pomembnih vprašanj s področja oken, vrat, senčil in prezračevalnih sistemov? Potem nas obiščite na sejmu Dom v dvorani A, oziroma Marmorni dvorani.

O sejmu DOM
Sejem Dom je največji mednarodni sejem gradbeništva pri nas. Poleg razstave izdelkov in storitev so za vprašanja s področja prenove, sanacije, energetskega svetovanja, lesene montažne gradnje ipd. na voljo ključni strokovnjaki s pravimi rešitvami.

Sejem, ki v prvi vrsti nagovarja vse tiste obiskovalce, ki že gradijo ali prenavljajo ali pa to načrtujejo v bližnji prihodnosti, si je ogledalo prek 56.000 ljudi. Izjemna dodana vrednost tega sejma so brezplačna strokovna svetovanja za občane. Strokovni svetovalci tako iz gradbeniške stroke ponujajo obiskovalcem praktične, povsem konkretne odgovore na številna vprašanja, ki se pojavljajo v gradbeništvu – od energetske varčnosti do raznih zaščit, vlage, plesni ipd.

Poleg novosti že uveljavljenih programov PVC, ALU, lesenega in LES-ALU stavbnega pohištva ter steklenih fasad, vam bomo na letošnjem sejmu Ambient predstavili tudi novo podobo prezračevalnega sistema MIKrovent®.


Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih