Domov  >  Novice  >

MIK Celje o energetski učinkovitosti na GZS Ljubljana

04.12.2017

Minuli teden v MIKu je minil v znamenju dogodka na GZS Ljubljana, kjer je udeležencem usposabljanja za upravnike večstanovanjskih stavb predaval naš generalni direktor, g. Franci Pliberšek, na temo kakovosti bivanja in energetski učinkovitosti.

Letošnje usposabljanje za upravnike večstanovanjskih stavb, v organizaciji GI ZRMK, je potekalo na GZS v Ljubljani, kjer so se med 30.11. in 1. 12. 2017, zbrali vsi vidnejši slovenski upravniki na dvodnevnem seminarju. Upravniki večstanovanjskih stavb imajo pomembno vlogo tako pri osveščanju in informiranju etažnih lastnikov o prednostih energetske prenove, kot pri odločitvah v zvezi z investicijo v posamezne ukrepe za povečanje energetske učinkovitosti in pri odločitvi za izvedbo celovite energetske sanacije večstanovanjske stavbe.


Generalni direktor, Franci Pliberšek je udeležencem predaval o kakovosti bivanja.


Cilj usposabljanja so bili predvsem seznaniti čim večje število upravnikov, ki izvajajo storitev upravljanja večstanovanjskih in drugih stavb z več posameznimi deli, z osnovnimi znanji s področja učinkovite rabe energije v stavbah ter izpostaviti tehnične in organizacijske vidike kakovostne priprave in izvedbe projekta energijske prenove večstanovanjske stavbe.


Prodajna ekipa MIK Celje, Živa in Željko, sta udeležencem dogodka predstavila
tudi inovativni lokalni prezračevalni sistem MIKrovent.


Dogodek je bil organiziran v skladu s projektno nalogo Ministrstvo za okolje in prostor ter financiran iz sredstev Sklada za podnebne sprememb ter EKO sklada.


Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih