Domov  >  Novice  >

Eko sklad je razpisal nove subvencije

12.08.2016

Eko sklad je objavil nov razpis za subvencioniranje energetske prenove starejših blokov in večstanovanjskih zgradb. Do subvencij so upravičeni vsi etažni lastniki stanovanj, poleg fizičnih oseb torej tudi podjetja in stanovanjskih skladi.

Z novim razpisom lahko dobite subvencije za:

  • toplotno izolacijo fasade
  • toplotno izolacijo strehe ali stropa proti neogrevanemu prostoru
  • optimizacijo ogrevalnega sistema
  • obsežno energetsko prenovo zgradbe

 

S subvencijami želijo sbodbuditi čim bolj obsežne energetske prenove zgradb, zato je delež sofinanciranja obnove večji, če se boste odločili za izvedbo večih ukrepov.

Več o višinah subvencij in razpisnih pogojih si lahko preberete na spletnih straneh Eko sklada.

Če se odločate za enrgetsko prenovo svojega doma, vam svetujemo, da se najprej obrnete na energetske svetovalce naše Energetske klinike

Na osnovi opravljene analize zgradbe vseh dejavnikov, ki vplivajo na energijsko varčnost objekta, in energetskih posnetkov (termovizije) ter analize rabe energije, vam bodo pripravili konkretne rešitve za učinkovito sanacijo stavbe.

Prav tako vam pripravimo načrt sanacije objekta ter izračun prihrankov energije in stroškov ob upoštevanju podanega predloga. Na osnovi pridobljenih podatkov se boste lažje in predvsem prav odločili o obsegu in izboru ukrepov sanacije.

 

 

 


Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih