Domov  >  Novice

Novice

Slikarska razstava slikarjev Gorana Horvata, Irene Polanec in Jožeta Horvata Jakija kraj:...

Slikarska razstava slikarjev Gorana Horvata, Irene Polanec in Jožeta Horvata Jakija - Galerija MIK Celje

16.06.2000 Slikarska razstava slikarjev Gorana Horvata, Irene Polanec in Jožeta Horvata Jakija kraj: Galerija MIK Celje od: 16.06.2000 do: 01.12.2000 Slikarska razstava zbranih del slikarjev Gorana Horvata, Irene Polanec in Jožeta Horvata Jakija. Razstava je nastala ob otvoritvi novih poslovnih prostorov podjetja MIK, d.o.o. [več]


<< Prva < Nazaj 311-320 321-330 331-331 Naprej > Zadnja >>

12. 04. 2018

MIK v Kanadi

Te dni se MIKova ekipa mudi na enem največjih in najbolj prepoznavnih sejmov za arhitekte v Severni Ameriki, ARCHITECT@WORK, kjer se predstavljamo z našo inovativno linijo oken Kubus in novo generacijo lokalnega prezračevalnega sistema MIKrovent. Oba produkta sta požela pozitiven odziv kanadske javnosti, tako z visokimi energetskimi prihranki, ki jih omogočata, kot tudi z dizajnom, ki sledi trendom sodobne arhitekture. Verjamemo, da je kanadski trg pripravljen na naš razvoj in produkte, ki so plod našega lastnega znanja in proizvodnje.

MIK s ponosom, velikim elanom in optimizmom širi svoje glavno načelo "Izboljšujemo kakovost bivanja" tudi med kanadčane, ki sse pozitivno odzivajo na kvaliteto naših produktov in storitev. 

 

 

 

 

 

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih