Domov  >  Zasteklitve  >  Zimski vrtovi  >  Prezračevanje

Prezračevanje

Uživajte v udobju zimskega vrta in pri tem varčujte!

Pravilno prezračevan in senčen zimski vrt ne potrebuje klimatskih naprav. Pomembno je, da preprečimo segrevanje stekla, zato je treba izbrati dobra toplotno izolativna stekla in kakovostna zunanja senčila, ki najbolje preprečujejo vdor toplote v prostor.

Odvisno od velikosti samega zimskega vrta in količine ljudi, ki se najpogosteje zadržuje v prostoru izberite ustrezen način naravnega ali umetnega zračenja.

Prezračevalni sistemi za zimske vrtove

MIKrovent®

MIKrovent je inovativen prezračevalni sistem, ki omogoča prezračevanje prostora pri zaprtih oknih z minimalnimi toplotnimi izgubami pri 100% izmenjavi zraka – rekuperacija zraka do 87%!

MIKrovent omogoča izmenjavo zraka do 30 m3/h in deluje na principu izenačene izmenjave zraka v stavbi z uporabo toplote notranjega zraka za gretje zunanjega zraka. Zasnovan je kot sestavni del okenskega sistema.

MIKrovent smo razvili v sodelovanju s priznanimi strokovnjaki s področja energijske učinkovitosti in predstavlja edinstven tovrsten okenski sistem prezračevanja na trgu. Več o MIKorventu preberite na podstrani MIKrovent.

RENSON

Prezračevalni sistem Renson sestavljajo zračniki, vgrajeni v spodnji del zimskega vrta, kjer je zrak najhladnejši in turbin za odvajanje odhodnega toplega zraka nameščene na najvišji del strešne konstrukcije. Omogoča izmenjavo zraka od 300 do 715 m3 zraka na uro in ga lahko upravljamo ročno ali avtomatsko. Število zračnikov in turbin potrebnih za optimalno zračenje zimskega vrta je odvisno od velikosti in lege zimskega vrta.

Zahtevajte ponudbo

Pokličite zdaj

080 12 24
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih