Domov  >  Zasteklitve  >  Steklene fasade

Steklene fasade

Dovolite svetlobi, da objame vaš dom!


Steklene fasade in nadstreški omogočajo izkoriščanje naravne svetlobe globoko v notranjosti prostora in ob kakovostni izvedbi prihranke pri porabi energije za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje prostorov. Napredni tehnološki postopki in sodobne tehnologije gradnje večslojnih fasadnih sten, lepljenih steklenih plošč in sestavljenih večslojnih steklenih plošč omogočajo visoko kakovsotne zasteklitev objektov s steklenimi fasadami ne glede na arhitekturne zahteve in vaše želje.

V MIK-u izdelujemo in izvajamo sodobne, energetsko učinkovite steklene fasade, ki jih odlikuje dolga življenjska doba in prilagodljivost. Pestra izbira dimenzij, barv in kombinacij z drugimi vrstami fasad omogoča uresničevanje drznih arhitekturnih zamisli. Dolga življenjska doba in enostavno vzdrževanje sta zagotovilo dobre naložbe, ki jim lesk eloksirane pločevine ali stekla daje navdih prestižnosti.

Strukturne fasade

Pri strukturnih fasadah je ovoj zgradbe brez vidnih profilov. Zasteklitev je iz kaljenih stekel, ki jih s pomočjo posebej v ta namen konstruiranih kotnih profilov obešamo na podkonstrukcijo. Na hrbtno stran (praviloma emajliranega) kaljenega stekla sta s pomočjo strukturnih lepil nalepljena vsaj dva nosilna kotna profila iz eluksiranega aluminija.

 

Zahtevajte ponudbo

Pokličite zdaj

080 12 24
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih