Zahtevajte ponudbo

Izboljšajte kakovost vašega bivanja, poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje, recite NE sindromu bolnih stavb in SI ZAGOTOVITE CELOSTNO SVETOVANJE IN PONUDBO ZA CELOVITO REŠITEV vgradnje vašega MIK stavbnega pohištva in prezračevanja MIKrovent.

Prosimo vas, da spodnji obrazec izpolnite natačno in z vsemi obveznimi (* zvezdice) in potrebnimi podatki, da vam bomo lahko poslali ustrezno ponudbo. Po potrebi vas bo naš prodajni svetovalec tudi kontaktiral za vaše želje in podrobnosti ter z vami uskladil vsebino ponudbe.

Hvala za razumevanje.

Vaši podatki

Ime: *
Priimek: *
Podjetje:
Naslov: *
Poštna št.: *
Kraj: *
Telefon:
GSM: *
E-pošta: *
Tip gradnje: *
Material: *

Imam mere za stavbno pohištvo in želim oddati podrobnejše povpraševanje:

Dodatne opombeZanima me prezračevanje MIKrovent

Soglasje o uporabi osebnih podatkov na ponudbi *

DA (podajam soglasje, da se lahko moji osebni podatki uporabijo, za izdelavo ponudbe, za katero sem oddal povpraševanje)
NE (ne podajam soglasja)

Z izpolnitvijo tega povpraševanja in podajo soglasja, se strinjam in dajem družbi MIK d.o.o. do preklica privolitev za obdelavo in uporabo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi izpolnjenega povpraševanja in jih uporabi zgolj za namene priprave in usklajevanja ponudbe, ki sem jo s tem povpraševanjem zahteval.

Soglasje o prejemanju novic in aktualnih obvestil o ponudbi *

DA (želim prejemati MIKavne novice, izobraževalne vsebine in obvestila o aktualni ponudbi MIK d.o.o.)
NE (ne želim prejemati MIKavnih novic, izobraževalnih vsebin in obvestil o aktualni ponudbi MIK d. o. o.)

S podajo soglasja dajem družbi MIK d. o. o. do preklica privolitev za obdelavo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi podatkov iz izpolnjenega povpraševanja, moje vključitve v sodelovanja pri nagradnih igrah in dogodkih v organizaciji ali soorganizaciji MIK d. o. o. (družabni dogodki, dobrodelno kolesarjenje, razstave, sejmi in drugi dogodki) moje uporabe spletnih storitev MIK Celje, mojih drugih poslovnih interakcij z MIK d. o. o. , za namen raziskovalnih in promocijskih aktivnosti, neposrednega trženja, ki vključuje oblikovanje meni prilagojenih ponudb na podlagi ocenjevanja in predvidevanja mojih interesov, ekonomskega položaja, potreb, ipd. prek navadne in elektronske pošte, kratkih SMS in MMS sporočil in telefona.
Seznanjen sem z možnostjo, da lahko dano privolitev kadarkoli prekličem. To lahko storim s pisno izjavo, naslovljeno na MIK d.o.o., Celjska cesta 55, 3212 Vojnik, oziroma na info@mik-ce.si ali na telefonski številki 080 12 24. MIK d. o. o. bo z obdelavo, ki temelji na preklicani privolitvi, prenehal najkasneje v 15 dneh po njenem prejemu. Prav tako sem seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov skladno z določili predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.Imate vprašanje o naših izdelkih in storitvah?

Potrebujete informacijo o ponudbi ali reklamaciji?

Pokličite brezplačno številko
080 12 24

Lahko izvedete tudi oddajo servisnega zahtevka
Želite izboljšati kakovost vašega bivanja?

Za svetovanje pokličite

080 12 24
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih