Domov  >  Vrata  >  Vhodna vrata  >  PVC vrata

PVC vrata

Vhodna PVC vrata iz plastičnih profilov priznanega proizvajalca Gealan so obstojna vrata, enostavna za vzdrževanje in uporabo.

Varna in trajna PVC vhodna vrata:


Vsak sistem ima standardno določen profil okvirja in krila, polnila vrat pa izbirate sami glede na vaše želje.

Sistemi PVC vhodnih vrat MIK so skladni s sistemi PVC oken MIK in so na voljo v pestri izbiri kakovostnih akrilkolornih barv ali lesnih dekorjev.

Železna podkonstrukcija in varjeni PVC vložek
Prerez PVC vhodnih vrat

Zakaj izbrati PVC vhodna vrata MIK?

Visoko kakovostni materiali priznanih proizvajalcev, lasten razvoj in najsodobnejša računalniško vodena proizvodnja omogočajo izdelavo kakovostnega stavbnega pohištva, ki zadostujejo najvišjim estetskim in energetskim standardom.

Trdnost in stabilnost. PVC vrata imajo ojačan PVC profil priznanega proizvajalca Gealan, v katerem je nosilna železna podkonstrukcija.

Visoka toplotno in zvočna izolativnost. Izolativnost PVC vrat MIK dosežemo z zračnimi komorami, ki se nahajajo med podkonstrukcijo in PVC oblogo vratnih profilov. Vsa vrata imajo dvojno tesnjenje, na spodnjem delu vrtnega krila pa ščetko iz umetne mase, ki še dodatno tesni.

Varnostna zaščita in visoka stopnja varnosti. MIK PVC vrata so opremljena s kakovostnim okovjem, ki predvideva 5-kratno zaklepanje, ključavnica pa je opremljena s protivlomno rozeto kljuke.

Lepe in bleščeče barve. PVC Poleg najbolj razširjenih belih profilov in polnil ponujamo tudi bogato paleto 12 sijočih in izjemno odpornih akrilkorolnih barv in 9 lesnih dekorjev.

Garancija

  • 3 letna garancija na PVC stavbno pohištvo, ki je na zunanji strani obdelano s katerokoli folijo iz naše standardne ponudbe
  • 10 letna sistemska garancija na vsa PVC okna in vrata MIK
  • 20 letna garancija na obstojnost akrilkolornih barv.

Zahtevajte ponudbo

Pokličite zdaj

080 12 24
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih