Domov  >  Vrata  >  Vhodna vrata  >  ALU Stadard line

ALU Stadard line

Varna in trajna ALU vhodna vrata MIK iz aluminjastih profilov priznanih proizvajalcev Schueco in Aluk so obstojna vrata, enostavna za vzdrževanje in uporabo. Naša ponudba ALU vhodnh vrat zajema pet sistemov. Vsak sistem ima standardno določen profil okvirja in krila, polnila vrat pa izbirate sami glede na vaše želje.Sistemi ALU vhodnih vrat MIK so skladni s sistemi ALU oken MIK in so na voljo v pestri izbiri kakovostnih RAL barvah.

Zakaj izbrati ALU vrata MIK?

  • Visoko kakovostni materiali priznanih proizvajalcev, lasten razvoj in lastna, najsodobnejša računalniško vodena proizvodnja,  nam omogočajo izdelavo kakovostnega stavbnega pohištva, ki zadostujejo najvišjim estetskim in energetskim standardom in zadovoljijo še tako zahtevnega kupca.
  • Trdnost in stabilnost ALU vratom daje kvaliteten ALU profil priznanega proizvajalca Schueco ali AluK Na vsa ALU okna in vrata MIK jamčimo 5 letno sistemsko garancijo.
  • Visoko toplotno in zvočno izolativnost ALU vrat MIK dosežemo z zračnimi komorami, ki se nahajajo v profilu in dodatnim termičnim členom.
  • Vsa naša vrata imajo dvojno tesnjenje, na spodnjem delu vrtnega krila pa ščetko iz umetne mase, kar še dodatno zatesni in onemogoča nekontrolirano zračenje prostora.
  • Varnostna zaščita in visoka stopnja varnosti je pri ALU stavbnem pohištvu MIK standard. Naša ALU vrata so opremljena s kakovostnim okovjem, ki predvideva 5-kratno zaklepanje, ključavnica pa je opremljena s protivlomno rozeto – obodom okoli cilindra, ki onemogoča poškodbo cilindra.
  • Lepe in bleščeče barve RAL stavbnega pohištva MIK dosežemo s posebnim načinom nanašanja barvnega sloja na okenski profil, ta sistem imenujemo prašno barvanje. Barvanje se vrši v posebnih komorah, kjer se barva v obliki prahu s pomočjo elektrostatike enakomerno nanaša na celotno površino profilov. Tak način nanašanja ne dopušča napak v kvaliteti barv. Ral barve, ki jih uporabljamo, so bolj odporne od klasičnega barvanja. 

Garancija

Na vsa ALU okna in vrata MIK jamčimo 5 letno sistemsko garancijo.

Izbor vhodnih vrat ALU Standard line 

MIK PREZZO 01
MIK PREZZO 03
MIK PREZZO 04

Zahtevajte ponudbo

Pokličite zdaj

080 12 24
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih