Domov  >  Vrata  >  Protipožarna vrata  >  Protipožarna vrata

Protipožarna vrata

Protipožarna vrata ali ognjevarna vrata so namenjena varovanju in zaščiti posameznih prostorov pred nevarnostjo požara.
MIK protipožarna vrata za zanesljivo zaščito vašega doma. Mikova protipožarna vrata vam zagotavljajo zanesljivo in varnostno ustrezno zaščito vašega doma ali poslovnih prostorov pred ognjem in dimom.
Ognjevarna vrata MIK vam ponujamo v treh izvedbah in materialih:

  • Jeklena ognjevarna vrata
  • Ognjevarna vrata iz aluminija
  • Ognjevarna vrata iz lesa

Jeklena ognjevarna vrata

Krilo in okvir vrat sta izdelana iz odpornega jekla, ki ima v notranjosti profila posebno ognjevarno polnilo ter posebna ognjevarna tesnila in stekla. V ponudbi imamo vrata, ki zadržijo ogenj do 30 minut in več, odvisno od potreb kupca.

Ognjevarna vrata iz lesa

Krilo in okvir vrat sta izdelana iz lesa, ki ima v notranjosti profila posebno ognjevarno polnilo ter posebna ognjevarna tesnila in stekla. V ponudbi imamo vrata, ki zadržijo ogenj do 30 minut in več, odvisno od potreb kupca.

Ognjevarna vrata iz aluminija

Krilo in okvir vrat sta izdelana iz odpornega aluminija, ki ima v notranjosti profila posebno ognjevarno polnilo ter posebna ognjevarna tesnila in stekla. V ponudbi imamo vrata, ki zadržijo ogenj do 30 minut in več, odvisno od potreb kupca.

Ognjevarna vrata iz aluminija
Prerez profila ognjevarnih vrat iz aluminija

Stopnje požarne odpornosti:

EI30 – Požarna vrata EI30 preprečujejo prehod dima in ognja ter toplote vsaj 30 minut, če se temperatura požara v odvisnosti od časa povečuje po standardni krivulji požara.

EI60 – Požarna vrata EI60 preprečujejo prehod dima in ognja ter toplote vsaj 60 minut, če se temperatura požara v odvisnosti od časa povečuje po standardni krivulji požara.

EI90 – Požarna vrata EI90 preprečujejo prehod dima in ognja ter toplote vsaj 90 minut, če se temperatura požara v odvisnosti od časa povečuje po standardni krivulji požara.

Potrebujete za vaš dom tudi okna ali notranja vrata?

V naši ponudbi stavbnega pohištva lahko izbirate med okni, garažnimi vrati, vhodnimi vrati in notranjimi vrati iz različnih materialov. Uskladite vrata z izbranimi okni in izberite material, ki najbolje pristoji vaši hiši in se bo glede na vaše bivalno okolje najbolje obnesel tudi v različnih vremenskih razmerah.

Zahtevajte ponudbo

Pokličite zdaj

080 12 24
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih