Domov  >  Prezračevanje  >  Boljša klima  >  MIKrovent 300

MIKrovent 300

Prezračevalni sistem MIKrovent 300 je posebna serija prezračevalnega sistema MIKrovent, razvita za prezračevanje večjih prostorov v katerem se sočasno zadržuje več ljudi (šole, vrtci, dvorane, ...).

1 enota MIKrovent 300 omogoča pretok zraka do 120 m3/h in rekuperacijo toplote zraka do 90%.


V poslovnih stavbah je potrebno prezračevati prostore v skladu z zahtevami delovnih pogojev na delovnem mestu, kar pomeni dovajanje svežega zraka med 20 in 30 m3/h na osebo v delovnem času. Podobno kot pisarne, so tudi večji skupni prostori (sejne sobe, kongresne dvorane), zasedeni le manjši del časa (20%) in potrebujejo prezračevanje s polno močjo le v tem času. V času, ko ti prostori niso zasedeni, pa je smotrno prezračevanje samo z minimalno količino zraka, potrebno za odvajanje škodljivih primesi zaradi emisij pohištva in gradbenega materiala.

Zato je prezračevalni sistem MIKrovent odlična izbira prav v poslovnih stavbah, saj zmanjšuje potrebo po neprestanem delovanju centralnega prezračevalnega sistema in tako seveda znižuje stroške za prezračevanje.

Zahtevajte ponudbo

Izpolnite obrazec desno z e-pošto in telefonom, če želite, da vas kontaktiramo in skupaj poiščemo najboljšo rešitev za vas.
Izberite povezavo Zahtevajte ponudbo, če želite izpolniti razširjen obrazec za pripravo ponudbe.


4 + 1 =
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih