Domov  >  Okna  >  PVC okna  >  Lumaxx Line

PVC Lumaxx Line

PVC Royal Line
PVC Lumaxx Line

PVC okna z elegantnim in ožjim okenskim krilom in okvirjem za več svetlobe

Lumaxx line okenski elementi so odlična izbira za bivalne prostore z manjšimi okenskimi odprtinami, saj zaradi ožjih dimenzij krila in posledično večjih steklenih površin, napolnijo vaš dom z več svetlobe in pozitivne energije. Prav tako okenski elementi Lumaxx line, s svojimi ozkimi in elegantnimi dimenzijami odgovarjajo zahtevam za adaptacijo spomeniško zaščitenih stavb. Inovativni okenski sistem Lumaxx line združuje klasično obliko okenskega krila in okvirja s pridihom minimalizma, ki se kaže v optimizirani širini okenskega profila, velikosti 103 x 82,5 mm.

Nov sistem Lumaxx line predstavlja vizualno dovršeno obliko oken, ki zaradi večjih steklenih površin optično povečajo prostor in vanj spustijo za več kot 25% več svetlobe. Drsne elemente Lumaxx line za panoramske razglede z velikimi steklenimi površinami, ki dajejo občutek prostornosti in elegance odlikuje statična trdnost, ki jo omogoča jeklena ojačitev v okenskih krilih, tudi pri večjih dimenzijah do 2,30 m. Lumaxx line vam v kombinaciji s tehnologijo suhega lepljenja stekla STV® omogoča še večje dimenzije, do 2,50 m. Prav tako okenske elemente Lumaxx line odlikuje standardno varnostno okovje Winkhaus, ki ga je možno nadgraditi s skritim okovjem.

Prednosti Lumaxx Line


Možnost izvedbe zunanjega dela profila v akrilnem barvnem nanosu, ki ga odlikuje 20-letna garancija na obstojnost proti atmosferskim vplivom. Ta je izjemno odporen proti praskam in umazaniji ter enostaven za čiščenje.


Večja površina stekla poveča količino svetlobe do 25%


Klasičen dizajn z ožjim profilom – 103x82,5 mm


Vrhunska toplotna in zvočna izolacija ter standardno 3-slojno steklo. Dodatno tretje tesnilo, ki zagotavlja izvrstno izolacijo okenskega profila in izboljša vrednost toplotne izolativnosti celotnega okenskega okvirja.


Zagotovljeno kakovostno varnostno skrito okovje Winkhaus s sistemom zapiranja »gobica« po celotnem obodu ter kakovostna pololiva Secustic.


Možnost izvedbe zunanjega ali notranjega dela profila v lesnem dekorju, ki daje PVC oknom videz lesa.


Primerjava Lumaxx elementov z običajnimi okenskimi elementi.
15 mm ožje krilo in 48 mm ožja okenska pripira

Odkrijte elegantno lahkotnost bivanja z okenskimi sistemi Lumaxx

Inovativni okenski sistem Lumaxx združuje klasično obliko okenskega krila in okvirja s pridihom minimalizma, ki se kaže v optimizirani širini okenskega profila. Nov sistem Lumaxx predstavlja vizualno dovršeno obliko oken, ki zaradi večjih steklenih površin optično povečajo prostor in vanj spustijo do 25% več svetlobe.

Okenski sistem za vse arhitekturne rešitve

Lumaxx je inovativna rešitev, ki poleg ozkih okvirjev omogoča tudi vgradnjo vseh vrst oken in drsnih elementov.

Lumaxx sistem se priporoča kot popolno razvita sistemska platforma za vse arhitekturne izzive in celotno zasteklitev vašega objekta.

Lumaxx okenski elementi so odlična izbira za bivalne prostore z manjšimi okenskimi odprtinami, saj zaradi ožjih dimenzij krila in posledično večjih steklenih površin, napolnijo vaš dom z več svetlobe in pozitivne energije. Prav tako okenski elementi Lumaxx, s svojimi ozkimi in elegantnimi dimenzijami odgovarjajo zahtevam za adaptacijo spomeniško zaščitenih stavb.

Ožje krilo in do 25% več svetlobe

  • Okenske elemente Lumaxx odlikuje ožja dimenzija krila in okvirja, velikosti 103 x 82,5 mm in statična trdnost, ki jo omogoča jeklena ojačitev v okenskih krilih in okvirjih.
  • Drsne elemente Lumaxx za panoramske razglede z velikimi steklenimi površinami, ki dajejo občutek prostornosti in elegance odlikuje statična trdnost, ki jo omogoča jeklena ojačitev v okenskih krilih, tudi pri večjih dimenzijah do 2,30 m.
  • Večje dimezije Lumaxx do 2,50 m višine vam omogoča nadgradnja s tehnologijo suhega lepljenja stekla STV®.

PVC Lumaxx Line - Elegantno in ozko okensko krilo in okvir, ki vaš dom objameta z več svetlobe.

- 4-stranska zgibanka - PDF

Zahtevajte ponudbo

Pokličite zdaj

080 12 24
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih