Domov  >  Okna  >  Ostali dodatki  >  Poročila in rezultati raziskav

Poročila in rezultati raziskav

Poročila delovanja in rezultati raziskav

Meritve učinkov Energijskih oken so bile izdelane na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo v Ljubljani in v Zasebnem laboratoriju za rastlinsko citogenetiko. Rezultati meritev in raziskav so pokazali, da Energijska okna pozitivno vplivajo na zrak in vodo v prostoru in posledično izboljšujejo počutje ljudi.

Poročila raziskav in razvoja Energijskih oken v objavljamo na naših spletnih straneh, v kolikor pa imate dodatna vprašanja ali želite prejeti o Energijskih oknih še dodatne informacije, pa vas vabimo, da se obrente na naše strokovnjake, ki vam bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja.

Vili Poznik, inovator: "V procesu za informiranje paketa je uporabljen paket 8 - 10.000 informacij, izbrane pa so bile najbolj optimalne in kompatibilne informacije." 
Več o samem razvoju in delovanju Energijskih oken preberite v Poročilu o info celicah MIK.

dr. Yuri Yatsko: "Pomemben kriterij kvalitete zraka v prostoru je količina negativnih ionov v zraku. Pomanjkanje negativnih ionov povzroča številne težave, slabše počutje ter zmanjšuje učinkovitost pri delu. Če bi iz zračnega prostora izločili vse negativne ione, potem npr. miška ne bi preživela več kot 5 minut, človek pa bi živel le nekaj minut več. Posledica pomanjkanja negativnih ionov v prostorih je želja po prezračevanju ali uporaba električnih naprav za ioniziranje zraka." 
Poročilo o razvoju in delovanju Energijskih oken.

prof.dr. Peter Bukovec: "Rezultati meritev sprememb energetskega stanja na ljudeh, opravljenih z GDV elektrografijo dokazujejo kar do 40 odstotkov izboljšanje energetskih parametrov pri utrujenih ljudeh. Tistim, ki so se dobro počutili še pred tem, pa so se energetski parametri zvišali kar za 15 odstotkov."
Več o rezultatih meritev s Kilianovo kamero lahko preberite v pripetem Poročilu o GDV elektrografiji Energijskih oken.


Peter Firbas, univ. dipl. biol., Laboratorij za rastlinsko citogenetiko: "Razlike v rasti in razvoju testiranih organizmov kakor tudi citogenetske raziskave celic testiranih organizmov kažejo, da Energijska okna izboljšajo kakovost okolja in pozitivno delujejo na naše počutje in zdravje." Celotno poročilo Allium metafaznega genotoksičnega testa.

Zahtevajte ponudbo

Pokličite zdaj

080 12 24
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih